Pogledao sam novu seriju Stjuardesa i ozbiljno sam se smorio

Film 11. dec. 202009:05
Podeli:
Foto: WarnerMedia Entertainment/ The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Kada je HBO krenuo da najavljuje novu seriju "Stjuardesa" sa Kejli Kuoko, nisam imao preterano mnogo interesovanja, jedino što me je iskreno nateralo da kliknem "plej" bila je činjenica da su premijerno prikazali prve tri epizode, jednu za drugom, pa je delovala kao idealna "tralala" pričica za nedelju popodne.

Međutim, „tralala“ pričica mi nikada nije privukla previše pažnje. Odgledao sam te tri epizode i bilo je pomalo zabavno, ništa spektakularno, pomalo krindži, u nekim trenucima užasno dosadno, ali sve u svemu, simpatično.

PROČITAJTE JOŠ

Bilo je mnogih scena koje nisu bile na mestu, u smislu da su me udaljavale od glavne radnje i izbacivale me iz „filinga“ da je glavna glumica zapravo možda ubila svog ljubavnika u Bangkoku. Možda samo nije bila previše ozbiljna i mračna kako sam isprva očekivao, što je skroz okej, ali ne po mom ukusu.

Kejli Kuoko, koja ima glavnu ulogu u seriji, beskrajno je simpatična, ali u nekim trenucima i previše iritantna, što nikako nije uspelo da me poveže sa njom i njenom traumom.

Kada je HBO prikazao još dve naredne epizode, obećao sam sebi da ću ih pogledali, međutim, nedelju dana kasnije, i dalje sam jedva uspeo da pogledam jednu od dve epizode – i to uz seckanje.

Obično ni nemam previše vremena da pratim premijere i bindžujem serije, tako da nije samo do Stjuardese, malo je i do mene – kontam da bih pre par godina, kada sam bio u srednjoj školi, sigurno balavio za ovom serijom.

Ako vam je potrebno nešto „lajt“ što možete gledati bukvalno s pola mozga, bez puno razmišljanja i umaranja, ova serija svakako treba da bude na vašoj listi.

Foto: Hollywood Archive / Avalon Editorial / Profimedia

O čemu se radi u seriji?

Ovo je mračna triler komedija koja govori o tome kako ceo život može da se promeni preko noći. Stjuardesa Kasandra Bovden (Kejli Kuoko) budi se u hotelskoj sobi u Bangkoku, mamurna od prethodne večeri, i pronalazi mrtvo telo pored sebe.

Plašeći se da zove policiju, ona se ponaša kao da se ništa nije desilo i pridružuje se ostalim kolegama i pilotima koji putuju na aerodrom. Međutim, u Njujorku je dočekuju agenti FBI-ja i ispituju o njenom boravku u Bangkoku. Ne znajući šta se dogodilo te večeri, ona počinje da se pita da li je zapravo ona ubica.

Prva sezona serije Stjuardesa ima 8 epizoda. Nove epizode stižu svakog četvrtka na HBO GO.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar