Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Paris Hilton prvi put je rešila da otvori dušu i progovori o zlostavljanju koje je proživela u tinejdžerskom dobu. U intimnom i potresnom dokumentarcu koji je snimila, Paris je otkrila da je bila zlostavljala i maltretirana.

“Toliko dugo sam zakopavala istinu. Desilo se kasnih devedesetih, ali sam ponosna na to kakva žena sam postala. Moji roditelji bili su strogi, a ja buntovnica, kažnjavali su me tako što su mi uzimali kartice, telefon, ali nije upalilo, i dalje sam izlazila”, rekla je ona u dokumentarcu, a potom dodala da je završila u internatu.

PROČITAJTE JOŠ

“To je trebalo da bude škola, ali nije bilo tako. Od kada se probudim, vrištali su mi u facu, tortura je bila konstantna. Zlostavljali su me, mislim da im je cilj bio da nas slome. Tukli su nas i davili, želeli da stvore strah kako bi ih svi slušali. Mrzela sam svoj život.”

“Sa porodicom sam pričala jednom u tri meseca. Htela sam da pišem roditeljima o tome šta su radili, ali su mi oni govorili da mi niko neće verovati. Želim da se ovakve ustanove zauvek zatvore, dosta je maltretiranja”, dodala je ona.

Dokumentarac „This is Paris“ sada je dostupan na Jutubu i možete ga pogledati na početku ovog teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar