Foto: Arhiva, E-Stock/Strahinja Kostic

U susret Danu zaljubljenih, naše mlade glumice odlučile su da javno pokažu koliko su srećne i ispunjene u ljubavi, pa neretko objavljuju slike sa svojim novim emotivnim partnerima.

PROČITAJTE JOŠ

Glumica Anja Mit raskinula je sa Nemanjom Konstantinovićem krajem prošle godine, i tada je istakla da će se u narednom periodu fokusirati na karijeru. Međutim, ljubav ne može da se planira, i uglavnom se dogodi kada se najmanje nadate, baš kao i mladoj glumici.

Nedavno je bila „uhvaćena“ sa novim dečkom u opuštenoj šetnji, tokom koje su se držali za ruke, i grlili. Reč je o Luki Vještici, momku koji je navodno išao u istu srednju školu kao i Anja. Njih dvoje su već neko vreme u emotivnoj vezi, a glumica je sada objavila i njihovu prvu zajedničku sliku na svom Instagram profilu, na kojoj izgledaju veoma srećno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

Još jedna naša glumica nedavno se upustila u novu emotivnu vezu. Radi se o Anji Alač i Andreju Josifovskom, poznatijem kao Pijanista. Anja i Andrej nedavno su bili zajedno na Mokroj Gori, u društvu Anjinih kolega. Baš jedan od njih, glumac Miloš Biković, objavio je njihovu prvu, zaljubljenu, zajedničku fotku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CONSTANTINE FILM (@constantinefilm)

Glumica Anđela Jovanović „pobegla“ je početkom ove godine na Jahorinu, i to sa novim dečkom, atletičarom Mihailom Dudašem, odakle je često postavljala njihove zajedničke slike, a sportista je nedavno u emisiji „Šok tok“ objasnio kako je prošlo upoznavanje sa Anđelinim roditeljima, glumcima Draganom Gagijem Jovanovićem i Brankom Pujić.

„Oni su sjajni ljudi, harizmatični, pametni. Sve je bilo dobro. Sa Draganom sam igrao bilijar i stoni tenis, i nisam mogao da mu pariram“, rekao je Mihail između ostalog, i dodao kako su Anđelini roditelji odlični ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

Za razliku od svojih koleginica, glumica Dragana Mićalović uspešno je krila svog dečka, biznismena Stevana Purića. Prvi put u javnost pojavili su se na dodeli nagrade za „Izuzetnu ličnost 2020. godine“. Kada su je novinari na tom događaju pitali zašto je do sada krila dečka, Dragana je za „Hello“ odgovorila:

– Ne krijem dečka, već ne želim da mešam posao i privatni, ljubavni život. Odrasla sam u porodici u kojoj je važilo pravilo da bi svako trebao da ima svoju profesiju i veliko poštovanje prema njoj. Nas dvoje to imamo, što je za mene jedna od najvažnijih stvari u odnosu. Poštovanje u svakom smislu.

Foto:E-Stock/Strahinja Kostic

Priče o navodnoj veridbi i udaji nije želela da komentariše, iako ih njen izabranik za portal Nova.rs nije demantovao.

„Za sada ne bismo ništa komentarisali. Biće vremena“, rekao je Purić tada kroz smeh.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)