Podeli
ivan ivanovic i devojka
Foto: Ivan Dinić/Nova S, Instagram/veceivan

Autor i voditelj Ivan Ivanović, očekuje prinovu. On i njegova dugogodišnja izabranica Anja Petrović čekaju prvo zajedničko dete nakon pet godina veze, a njihova ljubavna priča daleko je od očiju javnosti

Ivan i Anja su u vezi od 2016. godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, jer je Anja, prema navodima medija, bila deo šireg društva popularnog voditelja.

PROČITAJTE JOŠ

Ivanović nije često pričao o svom privatnom životu, pa ni o devojci Anji, ali je svojevremeno priznao da je ona pravi heroj, jer kako je rekao, njega nije nimalo lako trpeti.

“Užasno je teško biti sa mnom! Divim se svojoj devojci. Potpuno sam ozbiljan kad kažem da je ona pravi heroj. Sama činjenica da radim ovaj posao dovoljno je komplikovana, a na to dodaj moj karakter, pa moju istoriju – iza sebe imam brak, ćerku… Sve to i te kako utiče na vezu”, rekao je svojevremeno voditelj.

Ona je rodom iz Topole, a domaći mediji još tada su pisali o svakom koraku njihove veze – ili barem o onome što su uspevali da saznaju. Tako je svojevremeno u jednom tabloidu izašao tekst o tome da je Ivanović upoznao roditelje svoje devojke već posle par meseci veze.

Sam voditelj nije puno govorio o svojoj izabranici.

Svojevremeno je, dok je još snimao emisiju u svom stanu, takozvano “Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem”, u razgovoru za jedan domaći portal izjavio da njegova izabranica nije uvek u publici.

“Ponekad je u publici. Nije uvek. Bila je nekoliko puta. Sakrio sam je od vas namerno. To ne krijem. Krijem nju, ne krijem to da sam je sakrio”, rekao je Ivanović tada.

Na leto 2019. godine, objavio je video sa godišnjeg odmora, na kojem se iz pozadine mogla videti njegova izabranica. Ona je tada sedela na vrhu brodića, odmarajući u nežnoj, beloj haljini.

View this post on Instagram

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar