Novogodišnji stajlinzi i poruke poznatih

Showbiz 31. dec. 202021:42
Podeli:
Foto: Ivan Dinić/Nova S/Arhiva

Kako nam se bliži 1.1.2021. tako su objave naših poznatih ličnosti eksponencijalno počele da se nižu na društvenoj mreži Instagram.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, krenulo je opraštanje od 2020. i počelo je nabrajanje želja za 2021.

„Dragi moji, ova godina nas je naučila toliko toga. Da je s vremena na vreme neophodno usporiti. Da je zdravlje najbitnije na svetu. Kao i to da nema veće sreće od zagrljaja najbližih. Manje smo putovali, manje smo se družili, manje smo zajedno provodili vreme, ali smo zato imali divnu priliku da dođemo sebi. Jer je to jedini istinski dom koji imamo, gde god bili i šta god radili.
U godini koja sledi želim vam da sve zacrtano ostvarite, da sve što možete nadoknadite i da čuvate svoje zdravlje i volite jače nego ikad. A što se pesme tiče, ništa ne brinite. Pevaćemo mi opet i to glasnije nego ikad. Srećna nam nova 2021.“, napisala je pevačica Maja Berović na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj pozira u izazovnoj, sjajnoj haljini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

Pevačica Seka Aleksić, nije bila naročito rečita, ali je zato pozirala u crvenoj na radost kombinaciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Pevač Saša Kovačević pitao je svoje pratioce da li su spremni za 2021.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)

„Šta da vam poželim ?!? Želim da vam deca i roditelji budu zdravi. Želim da svako dete ima džeparac kada krene u školu. Želim da svaka žena bude tretirana kao princeza, a da svaki muškarac bude džentlmen. Želim da bake i deke imaju pune frižidere. Želim vam da budete hrabri i da verujete u super heroje. Želim vam suze od smeha. Želim da vam se ostvare svi snovi i sve ono najluđe što maštate. Budite smeli, neustrašivi, odlučni i radite samo ono što vas čini srećnim. Lutke moje, srećna vam ova Nova 2021. godina i samo bes nerviranja. Voli vas Šeki.“, piše Marija Šerifović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Inspiracija pevačici Sari Jo za novogodišnje fotografije bila je legendarna Merlin Monro.

„Godina koja ostaje za nama je definitivno bila drugačija od one koju smo zamišljali. Donela nam je mnogo briga i neizvesnosti ali je i pokazala da se sa svim izazovima lakše suočavamo kada imamo podršku jedni drugih Naučila nas je da cenimo svoje zdravlje, vreme, da pažljivije brinemo o našim najbližima, da usporimo i posvetimo se onome što nam je zaista važno.
Dobro je ako već imamo odluke za novu godinu, ali je dobro i da joj se samo prepustimo i da krenemo kuda nas zovu novi izazovi i iskustva
Srećna 2021.“, napisala je Sara Jovanović na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar