Nikolina Kovač Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

"Sada sam nekako zadovoljna i srećna pa se to nekako reflektuje. Oduvek sam imala obline. Kada uzmete moje pojavljivanje od samog početka, videćete da se tu ništa nije menjalo osim šminke, stajlinga, frizure", rekla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

Nikolina Kovač otkako se pre 10 godina proslavila u takmičenju „Zvezde Granda“ estetski ništa nije radila na svom telu i licu, za razliku od 80 posto njenih kolegnica. Pevačica vodi računa o svom fizičkom izgledu i često odlazi na tretmane, ali smatra da joj trenutno nije potrebno ništa da menja na sebi. Otkako je postala majka dvoje dece, sve je zadovoljnija svojim izgledom, a posebno svojim prirodnim oblinama zbog kojih često dobija komplimente.

„Prija mi kada dobijem kompliment da lepo izgledam jer vodim računa o sebi. Sada sam nekako zadovoljna i srećna pa se to nekako reflektuje. Oduvek sam imala obline. Kada uzmete moje pojavljivanje od samog početka, videćete da se tu ništa nije menjalo osim šminke, stajlinga, frizure. Svaki period ima svoju modnu zapovest i ja sam se menjala u skladu s godinama. Što sam starija, sve sam jednostavnija. i svedenija. Drugačije razmišljate sa 19, a drugačije sa 29 godina.

Nikolina Kovač i Saša Kapor Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.