Nikolina Kovač Foto:Instagram/nikolina.kovac

"Prativši svaki sekund izveštaje o novim merama, mislim da je za svakog čoveka to dodatno opterećenje. Naravno, samosvest i odgovornost o virusu zaista postoje u mom slučaju, ali isto tako ne želim da budem preopterećena stvarima na koje ne mogu uticati", rekla je pevačica o uvedenim merama zbog koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ

Nikolina Kovač sa decom je pre mesec dana otputovala kod roditelja u Sarajevo. Pevačica se trudi da njen sin i ćerka što više vremena provedu igrajući se u dvoruštu u prirodi jer im u stanu u Beogradu to nije dostupno. Kovačeva u razgovoru za Nova.rs kaže da su uvedene mere predostrožnosti zbog koronavirusa u Bosni i Hercegovini slične kao i u Srbiji, kojih se ona pridržava, a isto tako ne želi da živi kao da je u kavezu.

„Vreme provodim u šumi. Moja baka i deka imaju kuću nedaleko od Igmana i Bjelašnice, i onda sam stalno u prirodi sa decom. To nam baš prija. Konkretno što se tiče mera, mislim da je u Bosni i Hercegovini slično kao i u Srbiji. Maske i distanca je pod obavezno. Iskreno, jako sam odgovorna prema sebi i svojoj porodici, ali nisam dozvolila da postanem rob. Prativši svaki sekund izveštaje o novim merama, mislim da je za svakog čoveka to dodatno opterećenje. Naravno, samosvest i odgovornost o virusu zaista postoje u mom slučaju, ali isto tako ne želim da budem preopterećena stvarima na koje ne mogu uticati“, rekla je pevačica.

Saša Kapor na društvenim mrežama podelio je fotografije s odbrane završnog rada, a njegova priča motivisala je njegove pratioce da nikada ne odustanu od svojih snova.

 

View this post on Instagram

Jos jedna zivotna etapa je uspesno zasvrsena, iako jako retko govorim o mom privatnom zivotu, konkretno o mom detinjstvu koje nije bilo tipicno kao za vecinu mojih vrsnjaka, jer sam se selio, menjao skole, menjao drzave, gradove, na kraju ipak nisam odustao od zatvaranja jednog jako vaznog zivotnog ciklusa, a to je obrazovanje koje je za sve mlade ljude pored kucnog vaspitanja jedna od najznacajnijih znamenitosti koje covek nosi sa sobom . Upisao sam masinski fakultet u Beogradu, gde sam bio dobar student i uspesno upisao trecu godinu studija , 2008-me godine se prijavljujem na takmicenje Zvezde Grands i tako ljubav prema muzici me je odvela daleko od fakulteta. Sve vreme moje karijere u podsvesti sam zeleo da mi se pored ljubavi za muzikom ostvari i druga ljubav a to je ljubav prema vazduhoplovstvu, tako da sam skolovanje nastavio na Fakultetu za civilno vazduhoplovstvo, Megatrend univerziteta. Naravno, obaveze prema porodici i cestim putovanjima stvarali su mi poteskoce za potpunu posvecenost fakultetskim obavezama. Medjutim, pandemiju Korona virusa, koja je zadesila ceo svet, sam pozitivno iskoristio kako bi uspeo da ispunim svoj san. Uspeo sam da polozim preostale ispite i da uradim ZAVRSNI RAD uz pomoc mentora Doc.dr Emila Banjca koji sam odbranio pred komisijom koju su pored mentora cinili prof.dr Slobodan Gvozdenovic i Doc.dr Miroslav Jovanovic i od prekjuce usao u svet akademskih gradjana kao diplomirani inzenjer saobracaja. Ovim putem zeleo bih da se zahvalim prvenstveno svome ocu na bezrezervnoj podrsci i sto je uvek verovao u mene i podrzavao u svim zivotnim izborima, kao i mojoj supruzi Nikolini, a posebno mentoru i drugim clanovima komisije kao i mojoj dragoj sefici studentske sluzbe Megatrend univerziteta na velikoj pomoci oko prijavljivanja odbrane Zavrsnog rada. Ne odustajte od svojih ciljeva, jer zaista nikada nije kasno da ostvarite iste. ?❤️

A post shared by sasa_kapor_official® (@sasa_kapor_official) on

 

„Još jedna životna etapa je uspešno završena! Jako retko govorim o mom privatnom životu, konkretno o mom detinjstvu koje nije bilo tipično kao za većinu mojih vršnjaka, jer sam se selio, menjao škole, menjao države, gradove, na kraju ipak nisam odustao od zatvaranja jednog jako važnog životnog ciklusa, a to je obrazovanje koje je za sve mlade ljude pored kućnog vaspitanja jedna od najznačajnijih znamenitosti koje čovek nosi sa sobom. Upisao sam Mašinski fakultet u Beogradu, gde sam bio dobar student i uspešno upisao treću godinu studija, 2008. godine se prijavljujem na takmičenje i tako ljubav prema muzici me je odvela daleko od fakulteta. Sve vreme moje karijere u podsvesti sam ž da mi se pored ljubavi za muzikom ostvari i druga ljubav, a to je ljubav prema vazduhoplovstvu, tako da sam školovanje nastavio na Fakultetu za civilno vazduhoplovstvo. Naravno, obaveze prema porodici i čestim putovanjima stvarali su mi poteškoće za potpunu posvećenost fakultetskim obavezama. Međutim, pandemiju korona virusa, koja je zadesila ceo svet, sam pozitivno iskoristio kako bih uspeo da ispunim svoj san. Uspeo sam da položim preostale ispite i da uradim završni rad i od prekjuče ušao u svet akademskih građana kao diplomirani inženjer saobraćaja“, poručio je Kapor.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare