Foto:Nemanja Jovanović

"Naš brži tempo života zahteva da imamo mir bar u svom domu, daleko od svih. Saša i ja smatramo da je to najpametnije za sina i ćerku i njihovo odrastanje" rekla je Nikola Kapor za Nova.rs.

Nikolina Kovač i Saša Kapor rešili su da prodaju njihov stan na Voždovcu i kupe kuću u blizini Beograda, saznaje portal Nova.rs. Bez obzira na to što je nekretnina pevačkog bračnog para, u kojoj godinama žive, komforna i luksuzna, oni smatraju da njihovo dvoje dece treba što više vremena da provedu u prirodi i miru, daleko od gradske buke i dreke.

„Saša već neko vreme razgleda placeve i kuće u okolini srpske prestonice. Predložio je Nikolini tu ideju s kojom se onda istog trenutka složila. Želja mu je da pronađe lepu manju kuću sa velikim dvorištem, koje bi sredio po svom ukusu i dečijim potrebama. Pored malog igrališta, postavio bi i bazen kako bi cela porodica u tome uživala, kao i njihovi najmiliji koji ih posećuju“, kaže izvor za Nova.rs.

Pozvali smo pevačicu za komentar i ona je potvrdila naša saznanja.

Foto:Nemanja Jovanović

„Tačno je da razmišljamo da kupimo kuću u nekom naselju. To nam je sledeći cilj. Naš brži tempo života zahteva da imamo mir bar u svojm domu, daleko od svih. Saša i ja smatramo da je to najpametnije za sina i ćerku i njihovo odrastanje. Oni moraju imati slobodu, ali u granicama normale. Pustiš ih u dvorište da se igraju i milina. Ja sam jedan deo svog života u Sarajevu provela u kući i dvorištu i zaista ne može da se meri sa boravkom u stanu. Kada sagledamo realnu situaciju i vreme koje nam dolazi, mislim da je to najbolja odluka koju smo doneli.“

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica trenutno sa porodicom boravi u rodnom Sarajevu, pa dodaje da uživaju, a ujedno se i čuvaju drugog talasa koronavirusa.

„Deca se kupaju u bazenu i uživamo. Čuvamo se ovog novog naleta koronavirusa i zaista se trudimo da poštujemo sve mere.“.

Kapor inače važi za čoveka koji stalno nešto kupuje i prodaje, posebno kada su u pitanju automobili. Sreća, pa mu posao ide od ruke i da finansijski može da izgura sve te promene.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)