Podeli
Foto: Netflix

Rasprava oko velikog broja "suvišnih" scena seksa u seriji Tiny Pretty Things, dala je ideju stranim medijima da izbroje i izračunaju u kojim Netfliksovim serijama možemo videti najviše eksplicitnih scena seksa.

Orange is the New Black (44 scene seksa)

S obzirom na to da ova serija ima 91 epizodu, nimalo ne čudi što je upravo ona prva na listi. Ova komedija prati zatvorski život Pajper, koja je tamo završila jer je krijumčarila novac od prodate droge za svoju devojku, prenosi časopis “San”.

Jedna od najupečatljivijih scena je kada u biblioteci, jedan od likova priznaje kako voli da “skuplja orgazme”, koje zatim zapisuje u dnevnik..

Dark Desire (37 scena seksa)

Meksički triler možda ima sedam scena seksa manje nego “Orange is the New Black”, ali je zato sve ovo smešteno u samo jednu sezonu. Glavna radnja prati profesorku Almu Solares, čija se afera brzo otme kontroli.

Inače, zbog velike količine “vrućih” scena ova je serija postala najgledanija u istoriji Netfliksa, u konkurenciji onih koje nisu na engleskom jeziku.

Valeria (34 scene seksa)

“Valeria”, baš kao i “Dark Desire”, stiže sa španskog govornog područja, a prati seksualni život glavnog lika i njenih prijateljica.

Sense 8 (34 scene seksa)

Visokobudžetna SF serija uspela je da “zbudži” mnoštvo seksi scena u samo dve sezone. Dolazi nam od sestara Vahovski (koje su napravile i Matriks), a prati živote osmoro stranaca koji su, nekim čudnim spletom okolnosti, psihički povezani, prenosi Indeks.

Iako je 2018. godine otkazana, ova serija je bila hvaljena zbog prikazivanja različitih seksualnosti, a mnogima je najviše ostala u glavi “psihološka orgija” nekoliko likova u prvoj sezoni.

The Hockey Girls (31 scena seksa)

Serija prati ženski hokejaški tim koji pokušava da se dokaže. U dve sezone prikazana je 31 scena seksa, a već u prvoj epizodi ima i jedna u toaletu.

Easy (22 scene seksa)

Easy stražuje seksualne živote i veze različitih likova u Čikagu. Parovi isprobavaju otvorene brakove, neki započinju afere sa bivšima, a imamo uvid i u svakodnevni život elitne prostitutke.

Black Mirror (17 scena seksa)

Popularna distopijska serija možda ne izgleda tako, ali je puna scena seksa.

Love (17 scena seksa)

Romantična komedija koja prikazuje moderno traženje partnera kroz oči Mikija i Gasa.

The Naked Director (16 scena seksa)

Serija koja se bavi porno industrijom očekivano ima nekoliko vrućih scena. Ova serija rađena je po istinitoj priči o reditelju filmova za odrasle i zvezdi njegovih filmova.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar