Foto: Nemanja Jovanovic/Nova.rs

"U mladosti sam pravio greške, znate i sami. Pričao sam više puta o svom drogiranju, alkoholisanju, ženama... Sve je to lepo dok se ne navučeš, a strašno je kad se to desi. Moja pokojna ćerka je bila zavisnik od heroina, i to je opasno. Na drogu se nisam navukao, ali sam počeo da trošim na sve i svašta pa i na to, i tako novac nestade. Za mene je kritičniji bio alkohol. Iz toga sam se jedva izvukao. Možda ne bih bio ni živ da nisam sreo svoju sadašnju ženu Suzanu, koja me je digla sa ulice i sa dna. Ostao sam bez ičega tad. Sada imamo radnju, a od Suzane sam naučio sve, pa i rad za kasom. Živ se čovek na sve navikne", priča Milić Vukašinović u svojoj ispovesti za Nova.rs.

Roker Milić Vukašinović u razgovoru za Nova.rs otkriva kako mu je bavljenje muzikom donelo mnogo novca, koji je, međutim, kako kaže „spiskao na poroke“.

On ističe i kako je imao više faza kada je živeo kao kralj, a da je bio na rubu egzistencije zbog svoje nemarnosti i brzog načina života.

Foto: Zoran Lončarević

„Moj život može da stane u pet knjiga. Prošao sam sve i svašta, takoreći – sito i rešeto. U mladosti sam pravio greške, znate i sami. Pričao sam više puta o svom drogiranju, alkoholisanju, ženama… Sve je to lepo dok se ne navučeš, a strašno je kad se to desi. Na drogu se nisam navukao, batalio sam na vreme, a nisam se dugo ni drogirao. To je bilo više radi neke želje i mog ludačkog života. Moja pokojna ćerka je bila zavisnik od heroina, i to je opasno. Za mene je bio kritičniji bio alkohol. Iz toga sam se jedva izvukao. Tokom karijere zaradio sam mnogo novca. U jeku moje popularnosti sve je bilo drugačije, i zarada, i koncerti… Ma sve! Živeo sam jedno vreme bukvalno kao kralj. Kad sam imao novca, imali su ga i svi oko mene. Takav sam čovek, nisam škrt. Međutim, promenile su se okolnosti vremenom. Počeo sam da trošim na sve i svašta, pa i na to, i tako novac nestade. Nikad nisam prestao da volim muziku, uvek sam nešto novo stvarao, ali nisam radio i nastupao. Da sam pametno ulagao novac, da nisam spiskao sve, sada bih imao svoj tržni centar“, rekao je roker, kojeg je sa „dna“ digla, kako kaže, njegova sadašnja supruga Suzana Vukašinović.

„Možda ne bih bio ni živ da nisam sreo svoju sadašnju ženu Suzanu koja me je digla sa ulice i sa dna. Ostao sam bez ičega tad. S njom sam krenuo od nule. Živimo skromnim životom, ne bahatimo se i lepo nam je. Nikada mi nije bilo lepše nego sada. Ne moram ništa da imam, samo neka je ona pored mene“, istakao je Milić.

PROČITAJTE JOŠ

Vukašinovići su početkom jula ove godine započeli novi biznis, odnosno otvorili su diskont kućne hemije i kozmetike na Zelenom vencu u Beogradu. On za Nova.rs objašnjava kako je „pod stare dane“ morao da od svoje žene uči rad za kasom. Naime, Suzana je iskusni trgovac, a kako Milić navodi, nijednog trenutka mu nije bilo teško da okuša sreću u novom poslu.

„Sada imamo radnju, a od Suzane sam naučio sve, pa i rad za kasom. Živ se čovek na sve navikne. Fino nam ide. U početku je bilo malo teže, pogotovo u periodu kad su nam uveli vanredno stanje, ali sada je solidno. Punimo prodavnicu, radimo i fino nam ide. Neka ovako potraje, a neka bude i bolje“, zaključuje kroz osmeh Milić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)