Milena Lasić: Mlađi muškarci bi sve dali da su kao Frano

Showbiz 24. dec. 202017:36
Podeli:
Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

Milena Lasić trideset jednu godinu je mlađa od svog supruga Frana Lasića. Par je nedavno dobio sina, a ona se sada u intervjuu za "Story" osvrnula i na negativne komentare s kojima se susreće zbog razlike u godinama između nje i njenog supruga.

PROČITAJTE JOŠ

„Da, susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo da kažem, mnogi mlađi muškarci bi sve dali da su u formi kao Frane. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare takav odnos“, rekla je za „Story“.

Budući da su Frano i Milena nedavno dobili svog prvog sinčića, otkrila je i kako se snalazi u ulozi majke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frano Lasić (@frano.lasic)

„Mogla bih reći da je Nikolas mirna beba. Naravno, bude tu i neprospavanih noći, muče ga i grčići, ali to je sve normalno i u svemu uživamo. Sve radimo zajedno, obaveze nismo podelili. Kada je jedan od nas umoran, drugi uskoči i tako funcionišemo. Frano se, očigledno, u svemu dobro snašao, ali i meni svi kažu da sam se odlično snašla, kao da sam već kroz sve prolazila“, rekla je Milena.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar