Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Popularni glumac Milan Marić našao se ponovo na meti korisnika društvenih mreža zbog toga što se uključio u projekat Haškog suda o genocidu u Srebrenici. On trenutno trpi brutalne i gnusne uvrede o sebi i svojoj porodici.

Ovakvi komentari samo su kontinuiran napad na Marića, koji je, pre tri meseca, kada je i u javnosti osvanuo snimak nastao kao deo pomenutog projekta, već trpeo uvrede i optužbe da je izdajnik. Sada su pale i kletve i pretnje.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako navode domaći mediji, u trominutnom spotu koji je objavljen u julu ove godine, Marić čita iskaz iz jednog od svedočenja na suđenju Ratku Mladiću za zločine u Srebrenici. Osim Marića u projektu Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove pri Ujedinjenim nacijama, učestvovali su i liks Fehmiu, Mirjana Karanović, Snežana Bogdanović, Leon Lučev, Jelena Gradovac, Arma Tanović, Moamer Kasumović i Alban Ukaj.

Korisnici Tvitera zbog toga pozivaju na bojkot njegovih projekata, a ovih dana pišu i užasne, gnusne uvrede i pretnje.

Optužuju ga, između ostalog, i da je svoj narod „prodao i nazivao genocidašima“.

Marić je ranije za Nova.rs, između ostalog, govorio i o političkoj situaciji u zemlji i mržnji i nezadovoljstvu koje izbija iz nezadovoljnih ljudi u Srbiji. Istakao je tada da se nada da ćemo postati društvo tolerancije i razumevanja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.