Dino Merlin Foto:Armin Durgut/PIXSELL

Dino Merlin će u četvrtak, 29. oktobra u 20 sati predstaviti prvi singl „Mi“ sa predstojećeg novog albuma. Biće to dvanaesti studijski album ovog kantautora, prvi nakon „Hotela Nacional“ iz 2014. godine.

PROČITAJTE JOŠ

„Pesma ‘Mi’ je pesma o nama u svetu koji se menja i nama koji se menjamo zajedno sa svetom, hteli mi to ili ne. Da li će to biti promena nabolje ne zavisi samo od sveta nego i od nas. U vreme pandemije, još jednom vidimo kako smo upućeni jedni na druge, kako zavisimo jedni od drugih, kako smo zajedno u ovome i kako samo zajedno možemo da preživimo ovu novu nevolju koja nas je zadesila i kako bismo više nego ikad trebali da budemo“, kaže Dino Merlin, prenosi Avaz.ba.

Iako je singl bio planiran za proleće ove godine, epidemija je odložila objavljivanje pesme za neka bolja vremena.

„S obzirom na to da bolja vremena sporo dolaze, život ide dalje, a pandemija, čini se, nema nameru brzo da ode, život i ‘Mi’ moramo dalje. Život ne čeka na nas pa ni ‘Mi’ nećemo čekati na život, već treba da živimo i radimo. Tako da je proleće za pesmu ‘Mi’ stiglo krajem oktobra“, dodaje Dino Merlin.

 

View this post on Instagram

 

Sad je došlo vrijeme za to…

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlinofficial) on

Iako vremena nisu najsrećnija, ne smemo da gubimo optimizam, veru i nadu. Moramo da pokažemo jedni drugima, ali pre svega sami sebi, da iz loših vremena možemo da izađemo kao bolji i plemenitiji ljudi. To je jedna od poruka pesme “Mi”.

Video spot kojim će biti predstavljena pesma „Mi“ sniman je u crnogorskom kompleksu Porto Montenegro, marini i nautičkom naselju u Bokokotorskom zalivu, koji je pod zaštitom UNESCO-a, gde će biti organizovana promocija novog singla i spota Dina Merlina.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar