Merlinov novogodišnji koncert pratilo pola miliona ljudi

Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Dino Merlin

Novogodišnji šou Dina Merlina pratilo je više od pola miliona ljudi, a muzičar je napravio nezapamćen onlajn događaj.

PROČITAJTE JOŠ

“Ukupno je nešto više od 210 hiljada TV aparata i drugih uređaja imalo pristup platformi, od čega 205 hiljada na Moja TV i pet hiljada putem aplikacije. S obzirom na to da se šou pratio uglavnom u porodičnoj atmosferi i da je prosečno na jednu konekciju dolazilo od dve do četiri osobe, to znači da je više od pola miliona ljudi uživalo u ovom spektaklu”, izjavio je menadžer Asim Kraljić, menadžer Dina Merlina.

Tokom novogodišnjeg šoua za gledaoce širom sveta premijerno su predstavljene dve nove pesme s predstojećeg albuma ovog umetnika.

Virtuelni koncert je počeo u 21 sat, a publika je imala priliku da uživa u Merlinovim pesmama u drugačijim okolnostima nego što smo navikli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

Dino Merlin ni ove godine nije želeo da propusti priliku da okupi svoju publiku pa je tako sada zbližio fanove sa svih meridijana i postavio nove standarde produkcije virtuelnih TV koncerata. Ovakva vrsta novogodišnjeg šoua je nešto posve drugačije, a ideja je nastala u periodu pandemije kada fizički kontakti nisu dozvoljeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

PROČITAJTE JOŠ

Samo za ovu priliku okupljen je tim sa više od 100 profesionalaca iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije i Bosne i Hercegovine. Gledaoci su, osim svevremenskih hitova imali priliku da vide i impozantnu scenografiju, videoanimacije, posebno kreirane za ovu priliku, kao i koreografije u izvedbi plesne grupe iz video spota “Mi”.

Na šouu je predstavio dugoočekivani duet sa Senidah naziva „Dođi“ koji je moguće pogledati i na Jutjubu.

Koncert je realizovan kao svojevrsno putovanje od apokaliptične stvarnosti do nade, pa je repertoarom novih i starih pesama, nekih napisanih i pre tri decenije, Dino Merlin na svoj način reflektovao trenutna zbivanja u Bosni i Hercegovini i regionu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar