Marina Ćosić: U 5. godini mi je srušena iluzija o Deda Mrazu

Showbiz 24. dec. 202009:06
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Uskoro nam stiže Nova, 2021. godina, a da li sećate one euforije i pitanja koje nam se vrtelo po glavi kada smo bili deca - jesmo li bili dovoljno dobri i hoće li nam Deda Mraz doneti paketić. Neko je pre, a neko je kasnije saznao da su zapravo naši roditelji bili ti koji su ispod jelke ostavljali poklone. Glumica Marina Ćosić ispričala je za portal Nova.rs simpatičnu priču, kako joj je, kad je imala samo pet godina, srušena ilzuija o postojanju Deda Mraza.

PROČITAKJTE JOŠ

„Sa pet godina mi se srušila iluzija o Deda Mrazu, kada sam videla mamu da pakuje poklone“, rekla je glumica Marina Ćosić kroz smeh.

„Ja sam bila malo drugačija od druge dece. Nova godina mi nije naročito značila. Lepo mi je bilo to kada mama okiti jelku, ali to je bilo sve. S obzirom na to da sam drugo dete, nekako je to bilo i drugačije. Roditelji su znali šta mi treba, i to bi mi kupovali za Novu godinu. Ili bih im naručila koji poklon da mi kupe, dobijala sam i stvari od starije sestre. Kažem vam, znala sam da Deda Mraz ne postoji“, rekla je glumica za portal Nova.rs, koja se slatko nasmejala svojim uspomenama iz detinjstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Mirković (@marinacosic)

Inače, Marina Ćosić je u nedavnom intervjuu za Nova.rs otkrila da joj zbog trudnoće otkazuju projekte na kojima je trebala da radi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Mirković (@marinacosic)

„Jedino što je stvarno imalo potrebe otkazati je predstava ‘Mačka na usijanom limenom krovu’. Na trudničkom zvanično nisam, jer je tek skoro počeo stomak da mi raste i da mi, da kažem, bude ‘problem’ da se obučem u običnu usku garderobu. Nisam samostalno ništa otkazala, ali je poražavajuće što su pojedini projekti mene otkazali čim su saznali da sam u drugom stanju, bez prethodnog sastanka na kojem bi utvrdili da li je lako sakriti, ili ne, ili da li se vidi da sam trudna uopšte. Masa ljudi i dalje ne primećuje da sam u drugom stanju“, ispričala je na Nova.rs glumica pre mesec dana.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar