Marija Šerifović: Molim vas vakcinišite me, poludeću VIDEO

Showbiz 21. jan. 202107:45
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pop pevačica Marija Šerifović ne radi već deset meseci, a za to vreme postala je prava jutjuberka. Koliko god joj je druženje sa brojnim pratiocima bilo zabavno, pevačica se u razgovoru za Nova.rs požalila da je poludela od svega što ima veze sa situacijom oko koronavirusa i da je spremna da primi sve ponuđene vakcine, te da joj posledice nisu ni na kraj pameti.

„Nisam se prijavila za vakcinaciju protiv koronavirusa zato što naprosto znam kojim će redosledom sve to ići. Ali, verujte mi toliko sam više poludela od svega. Molim vas da me vakcinišete, primiću sve vakcine koje su u ponudi, samo da se ovo sve završi jer više ne znam šta ću sa sobom. Dakle, javno se prijavljujem i javljam da budem prva javna ličnost koja će se testirati i pošto vidim da narodu treba ‘zamorče’, evo ja ću to vrlo rado da budem, nemam nikakav problem“, rekla je Marija.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

S obzirom na to da je pevačica bila vrlo otvorena i izričita u podršci Mileni Radulović, u svojim komentarima na Tviteru, a nakon glumičine ispovesti u kojoj je ona iznela da ju je silovao čuveni profesor glume Miroslav Mika Aleksić, Marija za Nova.rs ističe i to koliko joj je strašno sve u čemu se Milena našla. Šerifović dodaje i to da nikada svoje đake, odnosno kandidate takmičenja „Zvezde Granda“, kao mentor nije vređala, iako je kako i sama kaže – stroga i zahtevna.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Nezahvalno je generalizovati stvari kad je reč o mentorstvu, i ja se trudim da svakom kandidatu ponaosob objasnim sve što je potrebno. Ja moram da imam drugačiji pristup prema različitim kandidatima, zato što nisu svi isti i ne mogu svi da podnesu pritisak. Takođe, ne mogu svi na identičan način da podnesu moj ponekad malo povišen. Tako da prema svakom od njih imam različit pristup“, kaže Marija i dodaje da joj se dešava da je takmičari iznerviraju, ali da nikada nije imala potrebu da ih ponižava, niti bi joj to ikada palo na pamet.

PROČITAJTE JOŠ

„Kažem ja njima na kraju svašta kada se ispostavi da su oni krivi, ali to nikada nisu neke stvari zbog kojih bi neko mogao da se oseća ružno kao čovek“, rekla je Šerifovićeva.

Ceo VIDEO intervju sa pevačicom Marijom Šerifović, koja je ovih dana ponovo u vrućoj stolici na mestu žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, pročitajte na početku teksta.
Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar