Podeli
Foto: Printscreen/YouTube/Marija Serifovic

U poslednje vreme pevačica Marija Šerifovic počela je da snima vlogove koji su najčešće komičnog sadržaja. Svojim klipovima pevačica ne prestaje da zasmejava javnost. Jasno je da pored velikog talenta za pevanje poseduje i mnogo smisla za humor.

PRIČITAJTE JOŠ

U novom vlogu pevačica je odgovarala na pitanja koja su joj postavljali fanovi, a ovoga puta oni su se više interesovali za Marijin ljubavni život.

Da li si maštala da se udaš? – Pa kao jesam, ali sam sigurna da će moja svadba biti ultimativno tadicionalna ili će biti plaža i neki koktelčić. I tako da sebi potpišem presudu.

A na pitanje da li ima dečka, Marija je kratko odgovorila – da.

Da li bi volela da uskoro postaneš majka? – Sasvim sigurno da da, ali o tom potom, i polako.

S koliko godina si imala prvi poljubac? – Ne mogu da se setim, ali mislim da je to bilo u osnovnoj školi sa 13, 14 godina.

Da li misliš za sebe da si fer i dobra osoba? – Kada sam radila psihoanalizu rečeno mi je da kod mene apsolutno sredine nema, što znači da sam divna, fer i dobra osoba ili sam đubre neviđeno.

Kako sebe vidiš za 10 godina? – Pošto sada imam 36, tada ću imati 46. Za početak se nadam da i tada neću biti jutjuber. To je broj jedan, da će korona do tada da se reši. Šta ja znam. Koncerti, rad, red, disciplina i možda neki dečji smeh ili plač iz gostinjske sobe.

Pogledajte video-klip u kojem Marija odgovara na razna pitanja svojih fanova.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar