Maraja Keri: Baš me briga što sam teška za saradnju

Showbiz 08. okt. 202012:37 > 12:38
Podeli:
Foto: EPA-EFE/MIKE NELSON

Pevačica Maraja Keri otkrila je kako je bivšeg verenika Džejmsa Pakera izostavila iz memoara, jer s njim nije imala fizičku vezu. Godinama nakon što su mediji brujali o tome da pevačica i njen verenik tokom 18-mesečne ljubavi nisu konzumirali svoju vezu, Maraja je sada za britanski "Guardian" rekla kako joj jednostavno nije bila važna ta veza.

PROČITAJTE JOŠ

„Da je to bila veza koja je nešto značila, našla bi se i u mojim memoarima ‘The Meaning of Mariah Carey’. Nismo imali fizičku vezu, da budem iskrena“, ispričala je Maraja.

Komentarisala je i navode da se ponaša kao prava diva, te da je komplikovano raditi s njom jer teži finim stvarima u životu.

„Znate šta? Nije me briga. Zaslužujem da se tako ponašam. Ovo može da zvuči arogantno, ali nadam se da to povezujete s činjenicom kako dolazim iz nemaštine. Ako ne mogu tako da se ponašam nakon svega što sam napravila u životu, oprostite, nisam znala da svi moramo biti manje komplikovani“, zaključila je Maraja.

Osvrnula se i na to što je zovu divom.

„Mislite li da me iskreno briga za to što me pored svega u životu zovu i divom? Jesam, diva sam, to je tačno“, komentarisala je pevačica.

https://www.instagram.com/p/CFuHW6Pgn-a/

Maraja Keri je u novim memoarima otkrila brojne šokantne detalje iz svog života. Otvorila je dušu i progovorila o bivšim ljubavima, ocu svoje dece, te o porodičnom nasilju. Otkrila je i detalje afere s bejzbol igračem Derekom Džeterom, a ispričala je i sve o svom bipolarnom poremećaju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar