Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Nedavno je na sajtu boriskolontoran.gitlab.io/top/ izašao članak pod veoma provokativnim naslovom: Kako su lekari želeći zaraditi gotovo doveli do smrti Maje Žeželj, iskoristivši bolest slavne voditeljke. U spornom članku se promoviše i neki preparat. Zbog ovog članka oglasila se voditeljka Maja Žeželj, ističući kako se radi o lažnim informacijama.

PROČITEJTE JOŠ

Voditeljka navodi da je članak neistinit, pa je upozorila javnost da ne naseda na prevaru.

„Članak je potpuno neistinit i predstavlja informaciju sa lažnim sadržajem, počevši od toga da niko nikada sa mnom nije razgovarao na tu temu, pa do bolesti koju se navodi da sam je imala, a pogotovo da sam bila žrtva organizovane medicinske prevare, te da sam davala nekakav novac, odnosno da su lekari koji su me lečili uhapšeni i slično. Da bi sve bilo verodostojnije, zlouptrebljena je moja slika, navodni odgovori čitaocima i slično“, kaže Maja Žeželj.

Ona ističe da je tim člankom zloupotrebljeno njeno ime i status novinara i voditelja, kao osobe koja je poznata široj javnosti, da bi se drugim osobama prodao nekakav preparat, odnosno, kako navodi, da bi se druge osobe prevarile, držeći ih u zabludi opisom iz članka i povezivanjem sa njom.

Foto: N1

„S obzirom da je navedeni članak, njegov opis i njegovi navodi u potpunosti lažan i nema nikakve veze sa mnom, obaveštavam javnost da ne nasedne na prevaru. Takođe obaveštavam javnost, a s obzirom da je moje ime zloupotrebljeno i da mi je naneta šteta, da će advokati koje sam angažovala podneti krivičnu prijavu i građansku tužbu, i obavestiti sve portale i sajtove da obustave objavljivanje ovog neistinitog teksta“, rekla je voditeljka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)