Podeli
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Jutarnji program "Probudi se", nakon jednomesečne pauze nastavlja sa novom sezonom. Prva emisija će premijerno biti emitovana sutra ujutru sa početkom od 5.55 na televiziji Nova S. O promenama koje su se dogodile u jutarnjem programu, ali i o sagovornicima koje će dočekati gledaoci Nova S televizije, za portal Nova.rs govorila je voditeljka i autorka Nevena Madžarević.

“Svima nam je dobrodošla pauza i raspust od mesec dana. Nastavljamo prvog septembra tamo gde smo započeli prvog juna – na osnovu onoga što smo do sada čuli i na osnovu komentara koje smo dobijali, treba da nastavimo gde smo stali. Bavimo se Srbijom. Naši reporteri svakog jutra će biti u svim gradovima od severa do juga i izveštavaće o problemima koje muče običnog čoveka, ali ćemo se baviti i visokom politikom i kulturom. Korona nam je pokazala koliko je teško bez kulture, a “Probudi se” će sada imati svoj kutak za kulturu”, rekla je za Nova.rs autorka i voditeljka emisije “Probudi se”.

PROČITAJTE JOŠ

“Velike političke promene u Crnoj Gori su usledile uoči početka nove sezone, to će to biti goruća tema, bavićemo se time, a ekskluzivni gost će biti Vlado Georgiev koji će govoriti o svemu što se dogodilo. Branka Katić će se uživo uključiti u naš program iz Trebinja, gde je sa Danilom Mašojevićem povodom “Dana Nebojše Glogovca””, dodala je Nevena.

Nevena je takođe napomenula da se termin jutarnjeg programa promenio, te da sada traje znatno duže nego u prvoj sezoni.

“Mogu i dodati da će sagovornici biti ključne poilitičke figure iz Crne Gore, koje će objasniti na koji način će promene izgledati tamo, kako će teći formiranje tamošnje vlade i slično. Važno je napomenuti i da smo produžili termin jutarnjeg programa. Radnim danima ćemo se gledati od 5.55 do 8.30, a vikendom od 6.55 do 10 sati”, rekla je ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar