Lukas u Hit Tvitu: Dugujem zelenašima pare, neću da vratim

Showbiz 08. nov. 202022:52
Podeli:
Aca Lukas Foto: Printscreen/Tv Pink

Folk pevač Aca Lukas bio je večerašnji gost u emisiji Hit Tvit koja se emituje na televiziji Pink. Govorio je, između ostalog, o novcu koji duguje zelenašima, a o čemu je Nova.rs ranije već pisala.

Izvršitelji su, naime, pre nekoliko dana došli na adresu folk pevača radi zaplene imovine zbog dugovanja koja ima već duži vremenski period. Postupak izvršenja zaplene imovine je obustavljen nakon što je Hitna pomoć došla jer je pevaču Lukasu navodno pozlilo.

PROČITAJTE JOŠ

„Kod mene je sve transparentno. Mogu sve da mi uzmu, ali opet ću ih ja boleti. Zelenaški dug je u pitanju. Pozlilo mi je stvarno bilo. Skočio mi je pritisak strašno“, rekao je on i dodao:

„Svi znaju da mnogo zarađujem, da sam kockao. Nama pevačima će svako da da jer zna da zarađujemo mnogo i možemo da vratimo. Pričao sam već o zelenaškim pozajmicama. Niko nas nije vukao za uši da uzimamo novac. Tom čoveku je nadimak Tigar, onako pretenciozno. Pozajmio sam tih 40.000 evra, na kamatu. Na deset meseci, toliko. Potpisao sam da sam uzeo 80.000, overili u sudu, jer je protivzakonito ono što smo uradili. Vratio sam mu pare posle izvesnog vremena.“

Rekao je još i da više ne duguje novac, te da je u pitanju prevara.

„Vremenom su nam odnosi zahladneli. Kasnije sam saznao da me tužio za ovaj novac, doveo je nekog svedoka koji je tvrdio da su Tigrove tvrdnje istinite. Samo sam odjednom dobio presudu. Te pare nikad neću dati, evo da kažem. Neću dati, pa makar me ubili. Imam i ja svedoka, puno svedoka, borićemo se na taj način. Ovo što mi se dešava je iznuda, prevara“, rekao je on.

Zelenaš o kojem je folk pevač pričap je izvesni Dejan Popović Tigar, koji se predstavlja kao biznismen, a poznat po brojnim vezama sa srpskim starletama i učesnicama rijalitija “Zadruga” i “Parovi” poput Aleksandre Subotić i Ane Korać.

Reč je o navodno diplomiranom ekonomisti i vlasniku lanca kladionica “Lavovi”, koji je bio u vezi sa mnogim lepim ženama, voditeljkama, misicama i starletama.

Popović ima običaj da se na društvenim mrežama hvali luksuzom i novcem.

Kako je portal Nova.rs već pisao, sukob Ace Lukasa i Dejana Popovića počeo je 2011. godine, kad je pevač navodno Popoviću trebalo da vrati pozajmicu od 80.000 evra bez kamate.

Folker Aca Lukas izgubio je parnicu s biznismenom Dejanom Popovićem, poznatijim kao Tigar. Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevač mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara. Kako nije imao para da plati, izvršitelji su upali Lukasu u stan u nameri da mu zaplene imovinu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar