Dejan Popović Tigar: Lukas mora da plati, duguje mi 130.000€

Showbiz 05. nov. 202015:54 > 18:29
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević, Instagram/dejan_popovic_tigar

Dejan Popović Tigar, kome pevač Aca Lukas duguje novac, zbog čega su danas u toku dana izvršitelji upali u njegov stan na Voždovcu, za Nova.rs ističe da mu prema pravosnažnoj presudi Višeg suda u Beogradu, pevač duguje 130.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo je bilo treće po redu pokušaj zakonskog sudskog izvršenja, a radi se o sumi od 130.000 evra, koju mi Lukas duguje. Kompletan postupak izvršenja se vodi po zakonu na osnovu pravosnažne sudske presude Višeg suda u Beogradu. Lukas je aktivno učestvovao u tom postupku i iskoristio sva pravna sredstva i žalbe. Tako da je bespredmetno pričati o prirodi i osnovi duga“, kaže Popović za Nova.rs, a na pitanje da li je upoznat sa time da je ispred Lukasovog stana dolazila i Hitna pomoć, te da su izvršitelji nakon toga otišli, odgovara:

„Nisam još uvek obavešten o tome šta se tačno dogodilo. Javiće mi advokat sve detalje. Jedino što znam, to je da su izvršitelji dužni da naplate dug koji Lukas ima prema meni“, zaključuje Popović.

Prema današnjim saznanjima Nova.rs, u stan pevača Ace Lukasa upali su izvršitelji, radi zaplene imovine zbog dugovanja koja ima već duži vremenski period. Reč je, navodno, o dugovanjima koje pevač ima prema izvesnom Dejanu Popoviću zvanom Tigar. Njihov sukob datira još pre više od 6 godina. Mediji su tada bili preplavljeni uvredama koje je folker Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Lukas, upućivao biznismenu Dejanu Popoviću Tigru.

 

View this post on Instagram

 

VIP – Casino Monte Carlo…

A post shared by dejan popovic – tigar (@dejan_popovic_tigar) on

Podsetimo, Aca Lukas je 2016. godine izgubio parnicu s biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom. Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevač mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara.

Sukob Ace Lukasa i Dejana Popovića počeo je 2011. Pevač je trebalo biznismenu da vrati pozajmicu od 80.000 evra bez kamate. Njih dvojica su u Prvom osnovnom sudu deset meseci ranije potpisali ugovor o zajmu novca.

Aca Lukas tvrdi da Tigar prikriva da mu je na dan potpisivanja ugovora o zajmu zapravo isplaćeno 40.000 evra, a da je na tu sumu ugovorio i mesečnu kamatu od 10 odsto, što dovodi do toga da je tuženi po isteku roka bio dužan da isplati 80.000 evra. Lukas optužuje Popovića da je iskoristio njegovu lakomislenost i teško materijalno stanje.