Kristijan Golubović opet pretio u Zadruzi, pa potegao nož

Showbiz 02. mar. 202109:38 > 10:02
Podeli:
Foto: Printscreen/Zadruga Official

Ko je noćas pratio televiziju s nacionalnom frekvencijom mogao je uživo u programu da vidi i čuje fizičko nasrtanje, polivanje vodom, psovanje, ali i ozbiljne pretnje, što je nedopustivo u bilo kakvim okolnostima, a kamoli na televiziji pred verovatno milionima gledalaca. Pogađate - u pitanju je Zadruga, a akteri su Tara Simov, Nenad Aleksić Ša i Kristijan Golubović, osuđivani kriminalac, koji se na tu "titulu" i pozvao dok je pretio radniku obezbeđenja pomenutog rijalitija.

O čemu se, naime, radi?

PROČITAJTE JOŠ

Kristijan Golubović polio je vodom Taru Simov, a nakon što ju je Nenad Aleksić Ša zaštitio, Golubović je nasrnuo na repera i tom prilikom je javno zapretio članu obezbeđenja.

Dok je jedna od učesnica rijalitija, Dragana, pričala o fizičkom obračunu sa Tarom koji se dogodio tokom dana, ona ju je polila vodom, a onda je Kristijan istom merom uzvratio Tari, koju je zaštitio reper. Međutim, ona je uzela čašu i krenula na Kristijana, što je njega razbesnelo.

„Dosta je bilo, ne može da se ćuti više! Je*aću vam majku sad! Ako ti je devojka, priznaj, ako ste u vezi“, vikao je Kristijan.

Foto: Printscreen/Zadruga Official

Golubović i Ša žestoko su se potom posvađali, a Kristijan je repera nekoliko puta grunuo i psovao ga, a kako ga je obezbeđenje pokušavalo da ga obuzda, on je pokušao da se obračuna s jednim od njih i javno mu je zapretio.

„Sklonite se od mene! Ti si naje*ao, deteta mi moga. Za vrat me stežeš?! Ja sam kriminalac, pi*ko, znaš šta ću da ti radim“, urlao je Golubović naočigled gledalaca i prisutnih.

Foto: Printscreen/Zadruga Official

PROČITAJTE JOŠ

„Kunem ti se u dete. Ajde da vidim ko će sad da me dira. Sad ću da izvadim prangiju iz šteka i da vam je*em mamu“, vikao je on.

Dok je obezbeđenje smirivalo Kristijana, Tara Simov je uzela makaze kako bi napala Golubovića.

„Ima nož, nemojte molim te“, vikao je jedan od učesnika, kada je Kristijan uleteo u pab, gde je potegao nož.

Zatim je izašao napolje, pa je na kapiji opet pretio momku, dok su ostali učesnici pokušavali da ga obuzdaju.

„6. izlazim, da znate. Hvatao me sa leđa, pi*ka smrdljiva, stezao me je za jagodicu. Zamalo da me onesvesti ili ubije. To go*no, završilo je karijeru“, nastavio je Golubović da preti obezbeđenju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar