Jovana Joksimović je nova glavna urednica Tanjuga

Showbiz 12. mar. 202114:44 > 15:2217 komentara
Podeli:
Jovana Joksimovic
Jovana Joksimović Foto:Vesna Lalić

Novi glavni i odgovorni urednik Tanjuga je Jovana Joksimović, nekadašnje lice televizije Prva.

„Čast mi je što ću biti na čelu tima najboljih novinara u državi. Privilegija je dobiti mogućnost da nastavimo tradiciju dugu skoro 80 godina. Cilj nam je da budemo tačni, najbrži, objektivni i kredibilni. Sigurna sam da će Tanjug i ubuduće biti okosnica svih važnih događaja u zemlji, regionu i svetu“, kaže Jovana Joksimović, a prenosi Tanjug.

U toj vesti objašnjava se i da Tanjug više nije javno preduzeće. Svi njegovi servisi su sada registrovani na firmu „TAČNO“ d.o.o, čiji je direktor Manja Grčić.

Prema ugovoru sa Republičkom direkcijom za imovinu, žigovi Tanjuga ustupljeni su na korišćenje preduzeću „TAČNO“ na deset godina. A, pravo svojine na nepokretnostima i pokretnim stvarima, pravo korišćenja na stvarima u javnoj svojini i druga imovinska prava pripadaju Republičkoj direkciji za imovinu.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je Jovana napustila „Prvu“

 

Vest o odlasku tandema Jovana Joksimović i Srđan Predojević sa Prve televizije podigla je prašinu u javnosti krajem septembra prošle godine. Nakon toga, Jovana Joksimović je postala lice televizije K1, u vlasništvu njenog supruga Željka Joksimovića. Njen kolega Srđan Predojević se nakon raskola sa „Prvom“ vratio u svoju staru kuću, na televiziju Pink.

Rastanak nije bio lak.

“Prva TV je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevičem zbog nepoštovanja radnih obaveza”, pisalo je u saopštenju. Jovanu i Srđana ubrzo je zamenio Filip Čukanović.

Jovana Joksimović je potom, na svom zvaničnom Instagram nalogu, objavila njihovo saopštenje preko kojeg je napisala – Kakva televizija, takva objava.

Zvanično saopštenje televizije dolazi nekoliko dana nakon spekulacija u vezi s odlaskom poznatog voditeljskog para. Nedavno je javnost nešto više saznala o pozadini jutarnjeg programa TV Prva jer se naveliko govorilo o raskidu saradnje između produkcije i poznatog voditeljskog para.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar