Spretna pevačica: Odvaljeni retrovizor pametno iskoristila

Showbiz 11. feb. 202122:41 > 23:29
Podeli:
Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Nekadašnja pevačica i ćerka pokojnog muzičara Miodraga Mikija Jevremovića, Jelena Jevremović, vozi automobil sa odlomljenim levim retrovizorom.

Pročitajte još:

Jevremovićevu smo sasvim slučajno zatekli u jednom frizerskom salonu na Doćolu tokom ulepšavanja. Kao i svaka žena koja vodi računa o sebi, ona se zadržala oko dva i po sata, a za to vreme je uradila tretman kose, a potom joj je napravljena frizura kao što je Seka Aleksić imala u spotu za pesmu „Sahara“.

Da je Jeleni konačno krenulo u životu nakon mnogo nedaća koje su je zadesile poslednjih godina, dokazuje činjenica da ne štedi na novčaniku, budući da se relaksira na mestu sa najsavremenijim tretmanima za negu kose.

Međutim, iako lako daje novac za ulepšavanje, u automobil baš i ne ulaže. Naime, ona vozi kola sa odvaljenim levim retrovizorom koji bi u svakom trenutku mogao da otpadne. Dok ga ne popravi ili ne zameni za novi, ona ga koristi za ogledanje jer joj za vožnju ne služi ničemu.

„Jao, ne pitajte me ništa. Priznajem krivicu za retrovizor, a ni sama ne znam kako je došlo do toga. Pre nego što sam otišla kod moje Dušice u salon, bila sam kod majstora, ali nije me primio zbog gužve pa sam večeras tek zamenila. Bitno da je poslužio nečemu, pa makar i za ogledanje (smeh)“, pravdala se Jelena za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar