Jelena Jevremović: Vraćam se muzici posle 13 godina pauze

Showbiz 03. avg. 202020:45 > 20:49
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

"Kada sam bila mala spavala sam na dve spojene stolice pored zvučnih kutija. Ja sam se 2007. godine udala za bivšeg supruga i prepustila se ulozi majke i supruge. Tada sam se odjavila, odnosno oprostila od muzike i moj otac je bio jako tužan zbog toga jer je u meni video nešto veliko i video da sam bila dosledna tome da budem njegov pratioc, u pravom smislu te reči", rekla je ćerka pokojnog Mikija Jevremovića.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnja pevačica Jelena Jevremovič rešila je da se posle 13 godina pauze vrati na muzičku scenu. Ćerka pokojnog legendarnog pop pevača Miodraga Mikija Jevremovića, koji je pre tri i po godine preminuo zbog posledica moždanog udara, početkom jeseci počenje aktivno da se bavi muzikom, kao što je radila do 2007. godine dok se nije udala za bivšeg supruga i odselila u Pariz. Jelena je pevanje napustila zbog porodičnog života, iako je niko nije terao na to. Ona je smatrala da, ako se žena uda, da treba maksimalno da se posveti porodici, a ona je to i učinila. U razgovoru za portal Nova.rs Jevremovičeva je potvrdila naša saznanja i otkrila predstojeće planove.

Foto: Privatna arhiva

„Posle 13 godina sam konačno rešila da se vratim na scenu. Pala sam pod uticaj prijatelja, poznanika i ljudi koji me čuju i znaju kakva sam za mikrofonom. Bilo bi greh da ovaj dar i geneteiku koju sam dobila od oca ne iskoristim dalje. Rođena sam sa muzikom. Kada sam bila mala spavala sam na dve spojene stolice pored zvučnih kutija. Ja sam se 2007. godine udala za bivšeg supruga i prepustila se ulozi majke i supruge. Tada sam se odjavila, odnosno oprostila od muzike i moj otac je bio jako tužan zbog toga jer je u meni video nešto veliko i video da sam bila dosledna tome da budem njegov pratioc, u pravom smislu te reči. Nikada nisam dozvolila da ga obrukam, a on mi je verovao“, rekla je Jevremovićeva.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama IntagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar