Isak Šabanović: Plašim se da mi se slava ne obije o glavu

Showbiz 27. jan. 202116:53 > 17:44
Podeli:
Isak Šabanović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Dvadesetpetogodišnji roker iz Bijelog Polja, Isak Šabanović, pre nepunih mesec dana osvijio je Balkan svojim prvim nastupom u emisiji "Zvezde Granda". Izvedbom dve pesme - "Oprosti mi što te volim" i "Stipu gatibo", koje u originalu pevaju Željko Bebek i Mladen Vojičić Tifa, srušio je sve predrasude, dobio najbolje komentare stručnog žirija i stekao simpatije publike širom Evrope. Isak je za kratko vreme stekao veliku popularnost u Srbiji i regionu. Kada se vratio u rodnu Crnu Goru, slegli su se i utisci, pa je Šabanović za Nova.rs ispričao kako na sve to sada gleda.

„I dalje mi ovo deluje kao ostvarenje sna iz kojeg se, evo skoro ni posle mesec dana, nisam probudio. Posložile su mi se sve kockice, kao i taj momenat kada me je Aleksandar Milić Mili pozvao na audiciju i kad sam dao sve od sebe na „Grandovoj“ sceni i dobio onakve komentare žirija. Svestan sam trenutne popularnosti i plašim se da me ne ponese slava, i da mi se ne obije o glavu jer je lep osećaj, zaista. Naravno, moram dodati da sam takav kakav sam i trudiću se da stojim čvrsto na zemlji šta god se desilo dalje“, rekao je Isak, čiji je mentor u takmičenju kompozitor i direktor „Granda“, Aleksandar Milić Mili.

Šabanović dodaje i šta očekuje u sledećem krugu takmičenja.

„Gledajući emisije „Granda“, čuo sam dobrih pevača, biće jaka konkurencija, ali ja ću dati sve od sebe da opravdam svu ovu podršku i lepe komentare koje sam dobio od javnosti“, završava pevač.

Podsetimo, roker je nedavno posetio redakciju Nova.rs i u video intervjuu, između ostalog, otkrio zbog čega je imao predrasude prema Grand produkciji i kako je dospeo na audiciju.

PROČITAJTE JOŠ

„Smatrao sam da je ‘Grand’ produkcija ozbiljan folkeraj. Samom sebi sam pretio i govorio: ‘ako ništa ne napraviš u životu, prijavićeš se ti meni na Grand, u smislu – Grand je zadnji’. Sad mislim o njemu kao o najvećoj muzičkoj produkciji na Balkanu, ali ranije nisam. I nije ovo vađenje, jer sam sad kao deo ‘Granda’, nego je zaista tako. I nisam pričao samo ja, ceo Balkan je tako govorio, a opet ga svi gledali. Ja sebe u tome jednostavno nisam video. Zato sam i rekao sebi: “Ako ništa ne napraviš, a nisam, doći ćeš na ‘Grand’, pa pevaj druže narodnjake”. Tamo sam otišao da bih se pojavio na televiziji dva – tri puta i to je to. Međutim, desilo se nešto totalno neočekivano“, rekao je nedavno Isak za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar