INTERVJU Anja Alač: Srećna sam jer bioskopi ponovo rade

Film 18. okt. 202021:04
Podeli:
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Glumica Anja Alač, koja u filmu "Vikend sa ćaletom" tumači ulogu Nade, nastavnice klavira, govorila je za Nova.rs o predstojećoj premijeri zakazanoj za 29. oktobar u Kombank dvorani ove godine. Ona je istakla da film govori o tužnoj priči oca i sina, te da se nada da će publika prepoznati emociju koji likovi iz filma nose sa sobom. Dodala je i da je jako uzbuđena jer bioskopske sale ponovo rade.

„Osećam se veoma uzbuđeno jer su bioskopi krenuli da rade pre svega. Što se tiče našeg filma, verujem da će biti lepo, uzbudljivo i emotivno, što bi meni kao akteru bilo i bezobzira na pandemiju. Radujem se veoma.Ne želim da otkrivam publici previše, ali igram devojku koja se zove Nada, a njeno ime nosi mnogo njenog karaktera u sebi. Ona je inače nastavnica klavira malom Ognjenu, glavnom junaku. Mislim da je spoj i komedije i drame i spona u odnosu oca i sina, koji je ovde tretiran“, rekla je mlada glumica u razgovoru za Nova.rs i dodala:

„Mi smo film snimali prošlog leta. Imali smo malo problema u post-produkciji, jer smo dugo čekali premijeru. Publika će nadam se prepoznati emociju.“

PROČITAJTE JOŠ

Ceo razgovor sa Anjom Alač možete pogledati u videu na početku ovog teksta.

Film “Vikend sa ćaletom” govori o sredovečnom kriminalcu Kašiki (Nenad Jezdić), predosećajući da mu se bliži kraj, želi da provede vikend sa jedanaestogodišnjim sinom (Vasa Vraneš, prvi put na filmu). Pošto ga nije viđao pet godina jer je zbog “malih komplikacija” imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po “ubrzanom kursu” nauči svemu onome što smatra važnim za život i preživljavanje na ulici, a da iz sina “istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno”….

Pored njih dvojice, u ostalim ulogama su Bane Vidaković u ulozi najboljeg Kašikinog druga, Srna Lango, Anja Alač, Miodrag Miki Krstović, Jelena Đukić, Ana Radović, Marko Gvero, Bojan Lazarov, Katarina Radivojević, Miljan Davidović, Svetlana Bojković i Boris Milivojević, a na filmu gostuje i fudbaler Vujadin Savić.

Film će svoju premijeru imati 29. novembra u Kombank dvorani.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar