Vidaković: Jezdu i mene nikad niste videli ovakve na filmu

Film 17. okt. 202021:14 > 21:53
Podeli:
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Premijera filma "Vikend sa ćaletom" zakazana je za 29. oktobar u Kombank dvorani, a ovim povodom za Nova.rs govori glumac Bane Vidaković koji inače ima jednu od glavnih uloga u ostvarenju scenariste Miroslava Momčilovića. Film je nastao u produkciji Brigade, u saradnji sa kompanijom United Media i FCS. Istoimena serija emitovaće se na kanalu Nova S.

„Ja nikad nisam nažalost radio sa Jezdićem ovako veliku stvar. Imali smo nekih sitnijih projekata zajedno. Ovo je toliko dobar scenario, da je ovo prvi put da sam se ja zainteresovao za tu ulogu i pre nego sam je dobio. Mene i Jezdu ovakve na filmu do sada nikada niste videli“, rekao je Vidaković za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja igram čoveka koji je iz prošle generacije beogradskog asfalta. Prijatelj sam sa Jezdinim ocem na filmu. Kao brinem o njemu, a zapravo on brine o meni. To je jedna emotivna i dobra priča u kojoj glavni junak pokušava da ispravi loše stvari“, dodao je glumac.

Ceo razgovor sa glumcem možete pogledati u videu na početku teksta.

Film “Vikend sa ćaletom” govori o sredovečnom kriminalcu Kašiki (Nenad Jezdić), predosećajući da mu se bliži kraj, želi da provede vikend sa jedanaestogodišnjim sinom (Vasa Vraneš, prvi put na filmu). Pošto ga nije viđao pet godina jer je zbog “malih komplikacija” imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po “ubrzanom kursu” nauči svemu onome što smatra važnim za život i preživljavanje na ulici, a da iz sina “istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno”….

Pored njih dvojice, u ostalim ulogama su Bane Vidaković u ulozi najboljeg Kašikinog druga, Srna Lango, Anja Alač, Miodrag Miki Krstović, Jelena Đukić, Ana Radović, Marko Gvero, Bojan Lazarov, Katarina Radivojević, Miljan Davidović, Svetlana Bojković i Boris Milivojević, a na filmu gostuje i fudbaler Vujadin Savić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.