Hana Mašić za Nova.rs: Izbačena sam iz aviona

Showbiz 30. avg. 202013:17 > 13:20
Podeli:
Hana Masic
Hana Mašić Foto:Privatna arhiva

"Kupila sam karte koje sam uredno platila, kao i prtljag. Ipak, tražili su mi ponovo da dodatno platim prtljag i torbicu koju sam nosila sa sobom. Počela sam da se raspravljam sa zaposlenima na aerodromu jer znam da se to ne plaća. Toliko često putujem i upoznata sam sa osnovnim pravilima. Na kraju je ispala žučna rasprava između radnice i mene, pa su me izbacili sa leta. Izgubila sam 1.000 evra za plaćene karte, ostala bez leta i ne znam šta da radim", požalila se zvezda "Granda".

PROČITAJTE JOŠ

Hrvatska pevačica Hana Mašić, koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, nekoliko dana je letovala na Mikonosu. Međutim, ona je doživela strašnu neprijatnost ka povratku kući. Kako pevačica objašnjava za portal Nova.rs, ona je je na aerodromu doživela poniženje nakon što je izbačena sa leta, a samim tim snosila i trošak od 1.000 evra.

„Kada sam krenula kući, na aerodromu je nastao haos. Kupila sam karte koje sam uredno platila, kao i prtljag. Ipak, tražili su mi ponovo da dodatno platim prtljag i torbicu koju sam nosila sa sobom. Počela sam da se raspravljam sa zaposlenima na aerodromu jer znam da se to ne plaća. Toliko često putujem i upoznata sam sa osnovnim pravilima. Na kraju je ispala žučna rasprava između radnice i mene, pa su me izbacili sa leta. Izgubila sam 1.000 evra za plaćene karte, ostala bez leta i ne znam šta da radim“, požalila se Hana za naš portal, koja je ostala na Mikonosu.

Hana Masic
Hana Mašić Foto:Privatna arhiva

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar