FOTO Emina Jahović zaista može da kaže hvala plastičaru

Showbiz 17. okt. 202014:33 > 14:35
Podeli:
Foto: Youtube/Instagram

Estetska hirurgija više nije tabu tema, mnoge domaće javne ličnosti ni ne kriju, kao ranije, da su se podvrgle određenim hirurškim zahvatima. Neke od korekcija postale su takođe dostupne i širim narodnim masama, a ne samo onim imućnijima. Kada je reč o predimenzioniram grudima, usnama i jagodicama, kod nas u tome prednjače starlete koje kao da se takmiče koja će imati veće atribute, mada ni estrada ne zaostaje za njima. S druge strane, na društvenim mrežama sve je više pošalica na temu njihovih "plastičara", s obzirom na to da su sve počele da liče jedne na druge. Ipak, postoje i oni svetli primeri, kod kojih se rad estetskih hirurga gotovo i ne primećuje. Jedan od takvih primera je i pevačica Emina Jahović koja je na početku svoje karijere izgledala sasvim drugačije.

Autorka: Milica Štulović

Naime, Emina Jahović važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni. Njen fizički izgled se, međutim, znatno promenio tokom godina, zbog čega su se mnogi pitali šta je ona to sve hirurški izmenila  na sebi.

Međutim, za razliku od nekih njenih koleginica, pevačicine korekcije na licu deluju prirodno, simetrično i skladno.

PROČITAJTE JOŠ:

Jahović gotovo nikada ne govori javno na ovu temu iako je očigledno da za svoju spoljašnjost osim genetici, zdravom načinu života, koji propagira, i napornim treninizima, takođe  može da zahvali i hirurgu koji se bavio njenim izgledom. Da ne postoje Eminine fotografije iz mlađih dana, mnogi ne bi mogli ni da pretpostave da pevačica nije u potpunosti „prirodna“. Iako joj se na teret stavljaju razni zahvati, Jahovićeva je, kad je reč o ovim  intervencijama, do sada, priznala samo da je operisala nos:

View this post on Instagram

Emina Jahovic

A post shared by Hvala plasticaru ? (@tvoje_lice_zvuci_poznato) on

 

„Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari koje niste znali. U životu na sebi nisam radila nijednu plastičnu operaciju, osim operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvek razvijale pa sam morala da sačekam, pa sam to učinila u 21. godini“,  napisala je ona svojevremeno na Tviteru, te dodala:

„Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama bi mi često govorila da su najlepše što imam na sebi. I svim tim iskompleksiranim, genetičkim mutacijama koje su same sobom nezadovoljne, moram da kažem nažalost, majka priroda na meni nije štedela“,  napisala je pre nekoliko godina Emina na svom  Tviter nalogu.

Ipak, koliko je Emina bila iskrena u svojoj objavi na društvenim mrežama, procenite sami.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.