amber i džoni dep
Foto: plash News/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džoni Dep je izgubio na sudu protiv tabloida San koji je pisao da je on nasilnik i da zlostavlja žene. Tako je Dep ostao bez pet miliona funti za odštetu, a ostao je i bez još mnogo čega nakon što je optužen da je tukao bivšu suprugu Amber Herd.

Na vest da je Dep izgubio na sudu Amber (34) je organizovala žurku i pozvala prijatelje koje je dočekivala sa suzama radosnicama. Oni su joj od srca čestitali jer je nakon dugog i mučnog procesa presuda bila u njenu korist.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ꜱɪ__ɴ__ᴄᴇ_1951☠☠ (@ni_v_ek__3n__rv__7) on


I Dep uveliko razmišlja o žalbi na ovu odluku suda, njegova karijera je gotova, smatraju mnogi.

„On je čudovište“, rekao je sudija koji je vodio postupak, prenosi Dejli mejl.

Pročitajte još:

Inače, Amber i Dep su se više puta međusobno optuživali za razne loše stvari, pa nije bilo lako ispratiti šta se tu zapravo desilo.

Naime, Džoni je Amber optužio da se fotografisala sa lažnim povredama i pokrenula lov na veštice kako bi ga ocrnila. Ona je pak svedočila kako je Dep umišljao njene afere, razgovarao s imaginarnom trećom osobom i pretio joj smrću.

Amber je priznala kako je jednom udarila Džonija samo kako bi odbranila svoju sestru koju je, tvrdi, pomahnitali glumac želeo da gurne niz stepenice. Herd je dodala i kako je glumac istu stvar jednom želeo da uradi Kejt Mos, piše Page Six.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Russia (@hello__ru) on


Herd se razvela od Džonija nakon godinu dana braka i pet godina veze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Richard Short (@mrrichardshort) on


Zatražila je razvod u maju 2016, te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Depa. Kao razlog zahteva za razvod braka glumica je navela “nepomirljive razlike”, a nasilje je, po njenim rečima, kulminiralo kad bi Džoni bio pod uticajem alkohola i droga. Tvrdila je da ju je udarao, a jednom ju je pogodio mobilnim telefonom u lice i naneo joj vidljive povrede.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare