Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Džoni Dep izgubio je u parnicu u kojoj je tužio britanski tabloid "The Sun", koji ga je opisao kao nasilnika nad ženom. Naime, sud je odbio da holivudskoj zvezdi dodeli nadoknadu štete za narušavanje njegove reputacije od strane pomenutog medija, prenosi "Guardian".

PROČITAJTE JOŠ

Sudija Džastis Nikol je u presudi naveo da podnosilac tužbe, u ovom slučaju Džoni Dep, nije uspeo da dokaže da ga je pomenuti medij oklevetao, te da su navodi „The Sun-a“ suštinski istiniti.

„Do ovih zaključaka došli smo detaljno ispitavši 14 incidenata na koja se optuženi oslanjaju, kao i sveobuhvatna razmatranja koja je podnosilac tužbe naveo“, izjavio je sudija.

Dugo očekivana odluka objavljena je jutros, skoro tri meseca nakon završetka suđenja.

Podsetimo, Džoni Dep je tužio britanski tabloid „The Sun“ i njegovog izvršnog urednika Dena Vutona zbog klevete u članku iz 2018, u kojem ga je nazvao „čovekom koji tuče svoju ženu“, a slučajem se bavio Viši sud u Londonu.

Na ročištima je Dep između ostalog bio ispitivan u vezi s njegovim načinom života – konzumiranjem narkotika, odnosu prema ženama i prijateljstvu s gitaristom Rolingstonsa, Kitom Ričardsom, kao i prijateljstvu s Eltonom Džonom i piscem Hanter Tompsonom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar