Vreme zla
Nada Šargin Foto: Promo/Aleksandar Letić

U desetoj epizodi serije "Vreme zla", koju imate prilike da pratite od 21.30 sati samo na kanalu Nova S, Milena i Mladen vode ljubav sakriveni u polju, nakon čega Mladen pokušava da pobegne, ali bezuspešno.

Korisnici SBB usluga seriju mogu da bindžuju preko EON i D3 platformi, kao i putem EON aplikacije, jednostavnim aktiviranjem usluge za 790 dinara preko MojSBB portala, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra.

Sadržaj desete epizode

Vladimir dolazi kod Vukašina, koji je ostao sam u kući u Beogradu. Vladimir mu saopštava da ide u partizanski odred u šumu da se bori. Potrčavši za njim, Vukašin se sapliće i pada ispred kuće.

Dragišu Vasića ponižavaju dva partizanska momka, na šta on izrevoltiran odlazi u četnički odred.

Milena u Prerovu čita o streljanjima komunista i odlučuje da ode u Beograd. Na ulasku u voz sreće ženu koja predviđa nesreću. Nemci upadaju u voz, ali se Milena spasava. U Beogradu dolazi kod Bore i Dušanke. Ostaje nasamo sa Nađom. Jedna drugoj se poveravaju: Nađa joj govori da radi za Petra.

PROČITAJTE JOŠ

Milena dolazi kod Vukašina. On želi da večeraju kao da se ništa ne događa. Milena i Vukašin se rastaju.

Milena u povratku vozom za Valjevo sreće Vladimirovog prijatelja SKOJ-evca Mladena Delića. Uplašen od Nemaca, on je moli da mu pomogne – kod sebe prenese poruku koju on nosi. Nakon eksplozije, putnici u zbegu jure niz polje. Milena i Mladen se ponovo nalaze. Vode ljubav sakriveni u polju. Nedugo zatim, Mladen pokušava da pobegne, ali ga ubijaju.

Dragiša Vasić luta po Beogradu, odlazi kod Vukašina. Obojica su svesni da se vide poslednji put, za ručkom ćaskaju o poginulim prijateljima, a nakon ručka se zauvek razilaze.

“Vreme zla” je svojevrsni nastavak kultne serije “Koreni” koja je postigla veliki uspeh, a potpisuje ih ista autorska ekipa – Goran Šušljik kao izvršni producent i režiser Ivan Živković.

Oni koji nisu SBB korisnici, seriju mogu da gledaju putem EON mobilne i EON Smart TV aplikacije preko bilo kog interneta u Srbiji. Sve što treba da urade je da aktiviraju uslugu na eon.tv i plate karticom ili da pošalju SMS VREMEZLA na 3355 preko Telenor i A1 mreže. Aktiviranjem ove usluge, dobijaju promotivno sadržaj EON Porodičnog paketa narednih 20 dana.

Korisnici SBB usluga ovu istorijsku dramu mogu da gledaju i na kanalu Nova S od ponedeljka do četvrtka u 21.30 časova.

Bonus video

Kako je Radovan Vujović gradio lik u seriji „Vreme zla“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)