Foto: Promo/imdb

Neki fimovi su jednostavno bolji od pornografije. Ukoliko ste željni prave radnje, likova, drame i opisa priče koja je dovela do vrelih scena vođenja ljubavi, umesto pukog i izveštačenog, nekada čak i usiljenog seksa - na pravom ste mestu.

PROČITAJTE JOŠ

U nastavku ovog teksta donosimo vam nekoliko filmova koji u sebi sadrže provokativne i dramatične erotske scene koje su fanovi često opisivali i kao bolje od pornića. Za neke od navedenih scena morate biti stariji od osamnaest godina.

Cruel Intentions

Scena u kojoj Riz Viterspun i Rajan Filip vode ljubav prvi put postala je legendarna jer su i u pravom životu glumci bili u vezi (prim.aut. kasnije se oženili i rastali). Hemija koju dočaravaju na filmu je vrlo jaka, a svaki deo filma vodio je do ovog trenutka.

Taking Lives

Anđelina Džoli i Itan Havk se u ovom trileru pohvataju po celom stanu. Razbijaju se lampe i vaze, a strast je uzavrela. Džoli je već ranije pokazala svoje telo, ali ovoga puta je na vrhuncu slave uživala u sceni seksa sa harizmatičnim Itanom.

The Notebook

Napeta scena u kojoj znate da će se Eli i Noa totalno razići ili će se pomiriti. Na našu sreću glavni likovi ovog remek-dela se mire i doživljavaju romansu koju smo čekali sve vreme.

Nine ½ Weeks

Kim Basindžer i Miki Ruk su žarili i palili krajem osamdesetih godina dvedesetog veka. To je jedan od najgledanijih filmova upravo zbog scene ispred zamrzivača u kojem se međusobno hrane voćem i povrćem iz frižidera. Kocke leda su jednostavno previše za svakog gledatelja.

Love

Erotska drama koja govori o ljubavi dvoje umetnika, studenta filmske produkcije Marfija i kontroverzne umetnice Elektre. Tokom celog filma možemo gledati bezbroj scena pravog seksa punog orgazama i ejakulacije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)