Serija Kljun Foto: Promo

U sedmoj epizodi serije "Kljun", koju možete pratiti od 21.30 sati samo na kanalu Nova S, Sonja se vraća u Beograd nakon što uspešno zatvori slučaj. Međutim, dolazi do novih zapleta.

Svih deset epizoda serije „Kljun“ možete odmah bindžovati na EON platformi, bez prekidanja i bez reklama, za samo 490 dinara.

Sadržaj sedme epizode

Nakon uspešno zatvorenog slučaja, Sonja se oprašta sa Suboticom i vraća u Beograd. Olja se protivi, jer je u snovima progone nestala deca, kojima želi da pomogne, ali Sonja odlučuje da ignoriše sve proročke snove, u želji da živi normalan život. Miki završava rialiti kao pobednik, ali iako pokušavaju da se igraju srećne porodice, tenzije su prevelike. Sonja je razočarana kad shvati da je Dušan sklopio dil sa fondacijom, i javnosti pogrešno predstavio njen slučaj. Kad shvati da neće živeti normalno dok ne reši traume iz prošlosti, Sonja se uputi ka Subotici, na poslednju seansu kod psihijatra.

PROČITAJTE JOŠ

Serija „Kljun“ koja je prva serija iz ovog regiona u selekciji prestižnog međunarodnog festivala serija Canneseries dobila je nagradu publike na svečanom uručenju nagrada u Kanu.

Publika je u nedelju imala priliku da pogleda prve dve epizode ovog serijala a nagradu su sinoć, na svečanoj ceremoniji proglašenja pobednika, u ime ekipe primili scenaristi Matija Dragojević i Ljubica Luković i rediteljka Jelena Gavrilović.

Serija „Kljun“ (Awake) našla se u selekciji od 10 serija koje su se gledaocima predstavile ove godine.

U zvaničnoj selekciji, učestvovale su i serije: „Christian“ iz Italije, „Countryman“ iz Norveške, „Dreams of Alice“ iz Rusije, „Limbo..until it’s over“ iz Argentine, „Mister 8“ iz Finske, „Sad city girls“ iz Izraela, „The aleggation“ iz Nemačke, „Totems“ iz Francuske i „Unknowns“ iz Izraela.

Predsednik žirija bio je popularni glumac Nikolaj Koster-Valdo.

Gledaoci iz Srbije seriju „Kljun“ već imaju prilike da gledaju na televiziji Nova S, od ponedeljka do četvrtka u 21.30h.

Serija Kljun je rađena u produkciji „United Media“.

Za one koji su propustili početak, i one koji preferiraju da odmah gledaju sve epizode, omogućeno je i bindžovanje cele serije na EON-u.

PROČITAJTE JOŠ

U pitanju je kriminalistička serija, u kojoj mlada, ambiciozna detektivka Sonja Kljun, dobija zadatak da iz Beograda ode u Suboticu i tamo istraži navodno samoubistvo, ne očekujući da će njen dolazak pokrenuti lavinu događaja, koji će razotkriti duboko zakopane tajne vezane za misterioznu organizaciju, ali i za Sonjinu prošlost.

Boravak u Subotici preokrenuće joj život, posebno kada njoj i njenoj desetogodišnjoj ćerki počnu da se javljaju zastrašujući snovi koji se povremeno i ostvaruju.

Prihvatanjem svog neobičnog dara, Sonja će razotkriti opasnu zaveru koja se krije iza navodnog samoubistva, ali i duboko zakopanu tajnu iz svoje prošlosti.

Serija je rađena po scenariju Matije Dragojevića i Ljubice Luković, u režiji Jelene Gavrilović i Uroša Tomića.

Uloge tumače Ivana Vuković, Stefan Vukić, Ljiljana Blagojević, Mićko Ljubičić, Filip Đurić, Nataša Tapušković, Mirko Vlahović, Ivana V. Jovanović, Ljubiša Milišić, devojčica Drena Mršić.

Kreativni producent i saradnik nascenariju je Srđan Dragojević, direktor fotografije je Dušan Grubin, kompozitor Vladimir Pejković a montažu potpisuje Nemanja Ćeranić.

Izvršni producent serije je Delirium Films.

Bonus video

Scenaristi serije „Kljun“ iz Kana: Čekajte 8. epizodu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar