Foto:Screenshot/Youtube/NSDSFeatureFilms

Petak veče je idealno vreme da se opustite uz dobar film. Bilo da veče provodite sa voljenom osobom ili sami, ukoliko vam fali malo ljubavi i strasti, ili želite da zagolicate maštu partneru, donosimo vam listu filmova koji su prava stvar za tako nešto.

PROČITAJTE JOŠ

Film „Torn“ iz 2012. godine predstavlja komplesno i romantično istraživanje razvoja ljubavi, partnerstva i strasti. Zamislite oženjenog muškarca koji sreće mnogo mlađu devojku iz snova. Ona ga toliko intrigira, inspiriše i želi, a on se nalazi u nedoumici šta da radi dalje…

U filmu „Marriage 2.0 junaci doživljavaju vrstu ljubavi, otvorenost i povezanost, koja svima nama vraća snagu u ljbav.

„An Office Romance“ snimljen je 2010. godine i obrađuje erotske i romantične teme, što je publika sjajno prihvatila. Ovaj film će žene vratiti u srednjoškolske dane ako su tada bile ludo zaljubljene u nekog intrigantnog muškarca.

U filmu “The Sexual Libertation of Anna Lee”, žena otkriva svoju seksualnu slobodu i počinje da prihvata osećanje požude, strasti i oslobađanja.

 

“Paint” predstavlja pravi ljubavni trougao i to je ključni element ovog neobičnog filma. Rećićemo vam samo: devojka upoznaje devojku; devojka voli devojku; devojka upoznaje momka; devojka je zavedena od strane momka; devojka mora da izabere između momka i devojke.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)