Filmovi za odrasle: Bela Torn zaradila milion za 24 sata

Showbiz 28. avg. 202010:06
Podeli:
Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Pre tačno godinu dana, Bela Torn, nekadašnja Diznijeva princeza, iznenadila je javnost, objavivši da je ušla u vode filmova za odrasle. Sada je otišla korak dalje, te je putem eksplicitnih video snimaka zaradila milion dolara za samo 24 sata.

Ona je za jedan sajt, koji nudi filmove eksplicitnog sadržaja, snimila i režirala ostvarenje „Ona i on“, koji je smešten u serijal „vizionarskih reditelja“.

PROČITAJTE JOŠ

Bela je tada rekla da je isprva želela da napravi božićni horor film, ali da se umesto toga odlučila da snimi „divan, eteričan film“.

„Ljudi se plaše da naprave ovakav film kada je u pitanju odnos dominacije i submisivnosti između muškarca i žene i kako takav odnos može vrlo brzo da se pokvari“, rekla je Bela.

Čini se da je ovo bio samo početak njenih novih avantura – sada je otvorila profil na sajtu OnlyFans, poznatom po tome da nudi mogućnost da se novčano pretplatite na sadržaj omiljene poznate ličnosti, koji je uglavnom – eksplicitan.

Za samo dan, Bela je inkasirala milion dolara preko ovog sajta i na taj način postala prvi kreator kome je to pošlo za rukom.

Da biste se pretplati na njen kanal, potrebno je da imate 20 dolara na računu za mesečnu pretplatu, a pretpotstavka je da će Bela, pored snimaka iz života, deliti i neke od filmova koje sama snima, ali koji su umetničke forme.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar