Tina Tarner Foto: EPA/STEFFEN SCHMIDT

HBO je predstavio trejler dokumentarca o legendarnoj pevačici Tini Turner, koji govori o usponima i padovima u njenom životu, a u kojem se pevačica oprašta od svojih obožavatelja usled borbe sa PTSP-om, moždanim udarom i rakom.

PROČITAJTE JOŠ

U dugometražnom dokumentarnom filmu, jednostavno nazvanom „Tina“, pevačica se prvi put osvrće na svoju mladost ispunjenu borbom i bolom, zatim na ljubav i globalnu slavu koju je pronašla kao sredovečna žena.

Tarner sada ima 81 godinu i mnogo problema sa zdravljem, uključujući borbu sa rakom i posledice moždanog udara, a legenda soul i rok muzike takođe je pretrpela otkazivanje bubrega, što je dovelo do transplantacije 2017. godine. Usled svih problema sa zdravljem, dokumentarac je pevačici poslužio kao način da se oprosti od svojih obožavatelja.

Tarner u filmu kaže da je da je vodila „život ispunjen nasiljem“, ali da u određenoj fazi „preovlada oproštaj“.

„Imala sam život ispunjen nasiljem, ne postoji drugi način da ispričam priču. To je stvarnost. To je istina. To je ono što imate, pa to morate da prihvatite“, rekla je pevačica.

U filmu ističe kako želi da uđe u treće i poslednje poglavlje svog života daleko od očiju javnosti, prenosi „New York Post“.

Dokumentarac „Tina“ je svoju premijeru imao na Filmskom festivalu u Berlinu 2. marta, a na HBO platformu stiže 27. marta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (1)