Potresna ispovest Demi Lovato: Silovana sam kao tinejdžerka

Showbiz 17. mar. 202109:06 > 09:07
Podeli:
Foto: EPA-EFE/PAUL BUCK

Pevačica Demi Lovato je u novom dokumentarnom serijalu "Dancing with the Devil" o svom životu progovorila o zlostavljanju koje je doživela kao tinejdžerka. "Izgubila sam nevinost silovanjem", rekla je 28-godišnja zvezda u Jutjub serijalu.

PROČITAJTE JOŠ

„Muvali smo se, ali ja sam rekla da ne želim dalje, bila sam nevina i nisam htela to da promenim na taj način. Nije bilo bitno, ta osoba je svejedno to uradila. Ja sam to potisnula u sebi i uverila samu sebe da je moja krivica jer sam otišla u sobu s njim, jer sam se smuvala s njim“, rekla je Demi, koja se proslavila s 15 godina Diznijevom ulogom.

„Bulimija mi se pogoršala“

Ona i još neke Dizni zvezde poput Selene Gomez, Majli Sajrus i Džonas Bradersa tad su nosili takozvano „prstenje nevinosti“, kojim su simbolizovali da neće imati seks pre braka. To i katoličko vaspitanje u kojem je odrasla su, kaže Demi, uticali na to da je mislila da mora da ćuti o silovanju.

„Bila sam deo Diznijeve gomile koja je javno rekla da će čekati do braka“, rekla je. „Moj prvi put nije bio romantičan, bio je sranje. A onda sam još morala stalno da viđam tu osobu, pa sam prestala da jedem i snalazila se na druge načine: rezala sam se, povraćala, šta god… I moja bulimija se toliko pogoršala da sam počela da povraćam krv“, ispričala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Lovato kaže i da to tad nije javno priznala delom i zbog toga kako se javnost odnosila prema Rijani nakon što ju je Kris Braun napao 2009. godine. Demin silovatelj na kraju nikad nije odgovarao, iako ona kaže da je pokušala da kaže nekim osobama šta joj se dogodilo.

„Zlostavljana sam u noći predoziranja“

Seksualnu traumu proživela je ponovo u leto 2018. godine, u jutro predoziranja, zbog kojeg je hospitalizovana i nakon kojeg je doživela nekoliko moždanih udara, kao i srčani udar. Dotad je šest godina bila trezna, a „posustala je“ nekoliko meseci ranije, na jednoj zabavi gde je, priznala je, kombinovala metamfetamin, kokain, „molly“, oksitocin, marihuanu i alkohol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

„Čudi me da se nisam predozirala te noći“, kaže Demi.

One večeri kad se zaista predozirala, 23. jula 2018. godine, Lovato je s prijateljima bila u nekoliko barova, a zabava se zatim nastavila u njenom domu. Kad su svi otišli, Lovato je nazvala svog dilera koji joj je doneo oksikodon, za koji ona danas veruje da je bio izmešan s fentanilom.

„Nisam samo doživela predoziranje, već sam i iskorišćena. Doživela sam mnogo seksualnih trauma dok sam bila tinejdžerka. Kad su me pronašli, bila sam gola, poplavela sam. Doslovno me je ostavio mrtvu nakon što me iskoristio“, kaže Demi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

„Kad su me pronašli u bolnici, pitali su me jesam li imala sporazumni seks. Imala sam to neko sećanje, poput bljeska, zbog kojeg sam tad rekla da jesam. Tek nekoliko meseci kasnije shvatila sam da nisam bila u stanju da pristanem na seks“, kaže.

„Doslovno sam bila odbačena i napuštena“, dodala je.

Demi je nakon predoziranja imala problema s vidom, te brojne druge zdravstvene probleme. „Više ne mogu da vozim jer ne vidim dobro. Kad sipam vodu u čašu, često promašim jer ne vidim“, kaže.

„Predoziranje nije bio moj zadnji dodir s heroinom“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Priznala je i da je ponovo nazvala istog dilera kad se vratila iz bolnice.

„Volela bih da mogu da kažem da je ta noć bila moj poslednji dodir s heroinom, ali nije. Htela sam iznova da iskušam njegov izbor da me zlostavlja. Htela sam da to sada bude moj izbor, a on je tad imao i nešto što sam želela, droge. Na kraju sam se napušila. Ražalostila me ta moja odluka“, priznala je.

„To ništa nije popravilo, osećala sam se gore, ali je to bio moj način da vratim moć“, kaže.

Dokumentarac o Demi Lovato „Dancing with the Devil“ ima četiri epizode i moći će da se pogleda na Jutjubu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar