Foto: Promo/SHOWTIME

Tri najuticajnije prve dame Amerike nalaze se u središtu istorijske drame "The First Lady", a u trejleru za prvu sezonu otkriveno je da će se Vajola Dejvis pojaviti kao Mišel Obama, Mišel Fajfer će tumačiti Beti Ford, dok će Džilijan Anderson prikazati život Elenor Ruzvelt.

Sve tri glumice postigle su zapanjujuće transformacije, a serija prati svaki od mandata predsednika kroz objektiv njihovih supruga.

PROČITAJTE JOŠ

Smeštena u istočnom krilu, prva sezona će zabeležiti koliko je važnih odluka u istoriji doneseno pod uticajem supruga predsednika Obame, Forda ili Ruzvelta.

Pored Davis, Pfeiffer i Anderson, glumačka postava uključuje OT Fagbenlea kao Baraka Obamu, Arona Ekharta kao Džeralda Forda i Kifera Saterlenda kao Frenklina D. Ruzvelta.

Vajola Dejvis je ranije prošle godine otkrila da se temeljno spremala za ovu seriju.

„Počela sam prošle godine… Imala sam privilegiju i čast i blagoslov da mogu da razgovaram s njom i naravno da pročitam njenu knjigu, pogledam njen dokumentarac, svaki video… Ona je jedna od onih žena i ljudi koji žive životom većim od sebe i nadam se da ću to prikazati“, rekla je.

BONUS VIDEO: Ona se budi – trejler za dokumentarni serijal

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)