Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Nakon uspešne premijere filma "Vikend sa ćaletom" 29. oktobra 2020. godine, koji se realizovao u produkciji United medije, istoimena serija od sedam epizoda biće premijerno prikazana na kanalu Nova S.

PROČITAJTE JOŠ

Serija će sa emitovanjem premijerno krenuti krajem januara, tačnije, 25. januara ove godine. Ima ukupno sedam epizoda i biće prikazivana svakog ponedeljka od 21 čas.

Film “Vikend sa ćaletom” govori o sredovečnom kriminalcu Kašiki, koga tumači glumac Nenad Jezdić. On, predosećajući da mu se bliži kraj, želi da provede vikend sa jedanaestogodišnjim sinom, koga tumači mladi glumac Vasa Vraneš, inače prvi put na filmu.

Pošto ga nije viđao pet godina jer je zbog “malih komplikacija” imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po “ubrzanom kursu” nauči svemu onome što smatra važnim za život i preživljavanje na ulici, a da iz sina “istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno”…

Pored Nenada Jezdića i Vase Vraneša, u filmu takođe glume i Bane Vidaković, Srna Lango, Anja Alač, Jelena Đukić, i drugi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare