Foto: Profimedia, Promo

Magični svet Harija Potera i Fantastičnih zveri ove jeseni stiže na novi kablovski kanal Nova MAX.

Nova MAX kanal namenjen je ljubiteljima filmskih i serijskih ostvarenja najvećih svetskih produkcija – Fox, Sony, Universal, Paramount, MGM, Warner Bros i brojnih drugih. Bez obzira da li ste ljubitelji romantičnih komedija, trilera, naučne fantastike, drame ili horora, na novom kanalu možete pronaći film za sebe.

PROČITAJTE JOŠ

Kanal će biti dostupan od 28. oktobra na EON, Total TV i D3 platformama za sve SBB korisnike u Srbiji i Telemach korisnike u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Među popularnim naslovima koje kanal sprema, nalazi se i serijal o Hariju Poteru, ali i o Fantastičnim zverima.

Hari Poter je serijal romana fantazije koji je napisala književnica Dž. K. Roling, o dečaku čarobnjaku koji se bori protiv zlog demona Lorda Voldemora, čija je namera da postane besmrtan. Pored Harija, glavnog junaka romana i filmova, radnja prati i njegovo dvoje prijatelja, devojčicu Hermionu Grejndžer i Rona Veslija, koji su takođe, kao i Hari Poter, učesnici Hogvortske škole za čarobnjaštvo i veštičarenje.

Priča počinje životom Harija Potera koji je ostavljen kao beba na pragu kuće i odrasta u ostavi ispod stepeništa, te je meta stalnih maltretiranja tetke, teče i njihovog Dadlija. Ali kada sove počnu da opsedaju njihov dom, noseći na njega adresirana pisma, život mu se iz korena menja. Od poludžina Hagrida saznaje za svoje čarobnjačko nasleđe i magijski svet skriven iza kulisa svakidašnjice, poput perona devet i tri četvrtine, početne stanice čarobnog voza koji Harija vodi do Hogvortsa, škole za veštičarenje i čarobnjaštvo, srca sveta magije.

Franšiza Čarobnjačkog sveta na Nova MAX kanalu se, međutim, tu ne zaustavlja. Na kanalu će biti prikazani i serijali iz prikvela knjiga o Hariju Poteru.

Fantastične zveri i gde ih naći je jedan takav film. Premijerno je prikazan 2016. godine, od reditelja Dejvida Jejtsa, a po scenariju Dž. K. Roling, koja je inspiraciju za film dobila iz svoje istoimene knjige iz 2001. godine.

Glumačku ekipu čine Edi Redmejn, Ketrin Voterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miler, Samanta Morton, Džon Vojt, Karmen Edžogo i Kolin Farel.

Ovaj film predstavlja prvo ostvarenje u filmskom serijalu Fantastične zveri – a ima ih još, i deveto uopšte u franšizi Čarobnjački svet, koja je počela sa Hari Poter filmovima.

Nova MAX se tu ne zaustavlja. 

Na kanalu će biti prikazani i naslovi poput – Legenda o Tarzanu, Spajdermen, Čudesna žena, Lara Kroft, Liga pravde. Za ljubitelje romantičnih filmova tu je legendarni serijal o Bridžet Džouns, mjuzikl Mamma Mia i Pripravnik dok one koji preferiraju akcione filmove očekuju klasici: Smrtonosno oružje, Umri muški, Pobesneli Maks.

Ni ljubitelji horor ostvarenja neće ostati uskraćeni pa će se u programskoj šemi naći nešto i za njih: Zombilend, Keri, Noć veštica, IT…

Pored svetskih blokbastera, kanal Nova Max gledaocima će ponuditi i hit serije Momci sa Menhetna, Viktorija, Pan Am, Fargo i brojne druge.

Foto:promo

United Medija pokreće tri nova kablovska kanala

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, od 28. oktobra pokreće tri nova kablovska kanala: Nova Max, Nova Series i Grand nostalgija.

Na kanalu Nova Series premijerno če biti emitovana telenovela „Zlatni dvori“. Pored premijere ove serije, gledaoci će imati priliku da prate i tursku akciono – dramsku seriju „Jama“ koja donosi priču o mafijaškoj porodici Kočovali, ali i telenovole „Ambasadorova kći“ i „Dva kraljevstva“.

Nova Series će gledaoce podsetiti i na najbolja serijska ostvarenja domaće produkcije: Senke nad Balkanom, Ubice mog oca, Žigosani u reketu, Aleksandar od Jugoslavije, Na terapiji kao i komedije Lud, zbunjen, normalan, Konak kod Hilmije, Zauvijek susedi, Najbolje godine.

Foto:promo

Za one koji žele da se opuste i zabave, tu je kanal Grand Nostalgija.

BONUS VIDEO: Oskarovac Danis Tanović za Nova.rs otkrio kako je došao do HBO serije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar