Džejla, Tozovac, Šašić…: Ne dobijamo novogodišnje poklone

Showbiz 23. dec. 202007:06 > 09:57
Podeli:
Foto:- / Wavebreak / Profimedia/Vesna Lalić/Nova.rs/Ivan Dinić/Nova S/E-Stock/Aleksandar Nalbantjan/Miloš Rafailović

Ova godina ostaće upamćena po virusu koji je celom svetu promenio život iz korena. Može se reći i da je planeta nekoliko meseci bila na pauzi. Kako se kraj 2020. godine bliži, verujemo da će svi umesto poklona poželeti da se ovo završi, i da opet živimo kao pre virusa.

PROČITAJTE JOŠ

Estrada je posebno osetila posledice pandemije izazvane koronavirusom, jer zbog zabrane okupljanja pevači i pevačice nisu mogli imati nastupe, niti su održavali koncerte. Kako se novogodišnja noć bliži, pokušali smo da saznamo šta bi kao poklon poželeli u 2021. godini, kao i to šta će pokloniti drugima, ali svi su imali manje-više isti odgovor – zdravlje. Neki su pokušali da se prisete koji je to najluđi poklon koji su dobili, ali im nije išlo od ruke.

Željko Šašić

Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

„Pa ko još dobija novogodišnje poklone? Iskreno, ja ne znam šta je to. Previše smo počeli da mislimo o stvarima – šta kupiti za Novu godinu, Božić, rođendan, godišnjicu braka… Ne sećam se da sam nekada nešto dobio za doček ili sutradan, niti sam ja nekome nešto kupovao. Uglavnom sam radio za doček, a sećam se da mi je neko iz publike jedne godine bacio gumicu za kosu. Tada sam furao dugu kosu i on mi je samo bacio u ruke da zavežem rep. Ono što bih poželeo ove godine je zdravlje svima i da ova pošast nestane. A pored toga, želim da mi se pojača grejanje u stanu jer je danas nešto hladnjikavo“, našalio se Željko Šašić.

Džejla Ramović

Džejla Ramović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Mi nemamo običaj da kupujemo poklone za Novu godinu, te ne praktikujemo to. Ali ono što mogu da izdvojim jeste nešto simpatično – moja majka sestrama i meni svake godine tradicionalno kupuje novogodišnje paketiće. Nisam razmišljala šta bih volela da dobijem za doček 2021. godine, ali neka bude isto novogodišnji paketić od mame“, ispričala je mlada pevačica Džejla.

Jelena Kostov

Jelena Kostov Foto:Instagram/kostovjelena

„Ne sećam se nijednog novogodišnjeg poklona“, rekla je Jelena Kostov kroz smeh, te je dodala:

„Nije ih bilo. A sada molim Boga samo za jedno, a to se ne može kupiti. U pitanju je zdravlje i samo zdravlje. Samo da nam Bog da toga i moći ćemo sve, stvorićemo sve, radovaćemo se svemu.“

Slavica Ćukteraš

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Što se tiče ovogodišnjeg poklona, još ga nisam dobila, tako da ne znam ni šta mogu da očekujem, o tome ćemo pričati kad se budemo videli posle praznika“, našalila se pevačica, pa je nastavila:

„Što se tiče najluđeg, bilo je tu svega i svačega, nekad me oduševe neke sitnice koje mi pokažu koliko me neko poznaje, tako da ne bih sad izdvojila jednu stvar, kako se niko ne bi naljutio. Ali, ono što je sigurno nešto najlepše što dobijam svakog dana, a što će biti slučaj i 1. januara jeste osmeh moje ćerke. Ništa me više od toga ne može usrećiti.“

Dženan Lončarević

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Najluđi novogodišnji pokloni su oni koje mi pokloni publika skoro svake Nove godine. Mada, to dobijam često. A za ovu Novu godinu bih želeo sve ono što sam imao svih ovih prethodnih godina, a to je da smo svi zdravi i da se družimo. Deda Mraze, usliši moje želje“, ispričao je kroz šalu pevač Dženan Lončarević.

Predrag Živković Tozovac

Foto: Zoran Lončarević

„Nikada ništa nisam dobio za Novu godina, a ja sam narodu poklanjao samo pesmu i veselje. Poklon kao poklon je nebitan, ali zato mi je bitna sloboda i mir. I ove godine sam poželeo slobodu i mir. To je sve što očekujem, a toliko mi je baš to potrebno“, priznao je Tozovac.

Ana Stanić

Foto: Ivan Dinić/Nova S

„Zaista mi ne pada na pamet da li sam nekada nešto dobila, a ono što sigurno želim ove Nove godine je mir i zdravlje“, rekla je kratko pevačica Ana Stanić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar