Džoniju Depu se smeši uloga u filmu, i to sa bivšom

Film 26. jan. 202113:38
Podeli:
Džoni Dep Foto:REUTERS/Vincent West

Tim Barton sprema snimanje nastavka svog filmskog hita iz 1988. godine "Beetlejuice“, i ne samo da namerava da ponudi ulogu Džoniju Deppu, već bi uz njega trebalo da glumi i Vinona Rajder, Depova verenica.

PROČITAJTE JOŠ

Kad se pogleda unazad Džoniju Depu nije trebala prošlogodišnja parnica protiv prvaka engleske žute štampe „The Sun“ nakon što su ga nazvali „mlatiteljem žena“.

Naime, to da je imao konfliktni brak s Amber Herd znalo se i pre tog sudskog procesa, kao što nije bila tajna da je između bivših supružnika bilo fizičkih sukoba. To profesionalno nije naškodilo Depu sve dok kuloarske priče nisu dobile sudsku potvrdu crno na belo. Britanski sud stao je na stranu novina i utvrdio da „The Sun“ nije napisao ništa što se kosi s istinom.

A onda je počeo zakašnjeli holivudski progon. Depu je gotovo iste sekunde nakon presude sugerisano da odustane od uloge u novom nastavku franšize „Fantastične zveri“, što je Dep i učinio. Da nije, „Warner Bros“ bi mu svakako uručio otkaz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial)

Nakon toga, ostalo je otvoreno pitanje hoće li se i „Disney“ takođe zahvaliti Depu na saradnji u jednoj od najpoznatijih i najunosnijih franšiza u istoriji filma, „Pirati s Kariba“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial)

PROČITAJTE JOŠ

Moglo bi se lako dogoditi da se Depa elegantno zaobiđe, jer dobro informisani holivudski izvori kažu kako „Disney“ radi na dva filma, od kojih jedan nema nikakve veze s vremenskom crtom u kojoj se događala radnja s kapetanom Džekom Sparuom i već se zna da će jednu od glavnih uloga nositi Margot Robi, a drugi film može uključivati slavni Depov lik, ali ne mora, jer se takođe ne oslanja direktno na radnju prethodnih pet filmova, već je reč o reboot-u, koji započinje novu priču o piratima s Kariba.

Drugim rečima, Dep je na ovaj ili onaj način bez ugovora za velike uloge na horizontu. Međutim, možda ipak uskoče ugledni prijatelji i spasu mu karijeru.

Prema napisima engleskog „Express-a“, taj prijatelj je Tim Barton, koga za Depa veže duga bliska lična i poslovna veza. Zajedno su radili na čak osam Bartonovih filmova, počevši od „Edvarda Makazorukog“ pre sad već 30 godina, do „Dark Shadows“ iz 2012. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial)

Vest glasi da se Tim Barton sprema da snima nastavak svog uvrnutog filmskog hita iz 1988. godine „Beetlejuice“, i ne samo da namerava da ponudi ulogu Džoniju Depu, već bi uz njega trebalo da glumiti Vinona Rajder, bivša Depova verenica, koja mu je svojevremeno slomila srce. Dep nije glumio u originalu, Rajder jeste uz Majkla Kitona, Aleka Boldvina i Džinu Dejvis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tim Burton (@timburton)

Vinona Rajder je nedavno u jednom TV šouu potvrdila da Barton radi na nastavku, ali da ne zna baš ništa više od toga.

Tim Barton i dalje ne daje izjave na tu temu. Međutim, prema informacijama koje kolaju medijima iz insajderskih krugova, čini se da je spreman da pruži ruku svom prijatelju u nevolji.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar