Gde je nestalo 7 miliona $: Rat Amber i Depa se nastavlja

Podeli:
Foto: EPA/ETTORE FERRARI

Nakon što na londonskom sudu nije uspeo da dokaže kako nije „mlatitelj žene“, Džoni Dep nastavlja s tužbom kojom želi da dokaže svoju nevinost. Sudske rasprave sele se u Ameriku, gde će 3. maja početi parnica u kojoj Dep tuži Amber Herd i traži 50 miliona dolara odštete jer je izmislila da je on porodični nasilnik. U susret tom suđenju, britanski "Daily Mail" objavio dokumenta koja idu na ruku Depu.

PROČITAJTE JOŠ

Kada su se pre četiri i po godine njih dvoje razveli postignut je dogovor kako će Dep bivšoj supruzi isplatiti sedam miliona dolara a ona će taj novac uplatiti kao donaciju organizaciji American Civil Liberties Union (ACLU) i Children’s Hospital of Los Angeles, odnosno dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

„Daily Mail“ sada otkriva kako je tada uplaćeno 100 hiljada dolara dečjoj bolnici. I ništa više. I ne samo to, „Daily Mail“ objavljuje pismo iz kojeg se vidi da je u leto 2019. godine predstavnik bolnice pitao Amber hoće li im uplatiti obećani novac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Portal Estrelando (@portalestrelando)

Elejn Bredehoft, američka advokatica Amber Herd, tvrdi kako je jasno da su Dep i njegovi saradnici dostavili te informacije „Daily Mail-u“, te da je to pokušaj da se odvuče pažnja od presude londonskog suda, kojom je potvrđeno da je Dep porodični nasilnik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Multiverso Nerd (@nmultiverso)

Iz organizacije ACLU nisu želeli da odgovore na medijske upite o ovom slučaju, dok su iz dečje bolnice u Los Anđelesu odgovorili da ne žele o tome da govore s obzirom na to da još uvek traje sudski proces.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar