Podeli
Foto:EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA

Glumac Hoakin Finiks kojeg je proslavila uloga Džokera u istoimenom filmu, i njegova izabranica, glumica Roni Mara nisu se oglašavali povodom prinove. Međutim, jedna životna situacija ih je potpuno razdražila, pa su progovorili o roditeljstvu.

PROČITAJTE JOŠ

Vest o prinovi otkrio je režiser Viktor Kosakovski na Filmskom festivalu u Cirihu, nakon projekcije filma “Gunda” čiji je izvršni producent Hoakin Finiks. On je to spomenuo i kasnije, tokom “Pitanja i odgovori” vikenda, kada je na pitanje kako je glumac uključen u film, rekao: “On je upravo dobio sina, uzgred rečeno. Prelepog sina Rivera”. Međutim, glumac se tim povodom nije oglašavao sve do sada.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Hoakin i njegova izabranica Roni komentarisali su to što će se 545 dece ilegalnih migranata ponovo sresti sa roditeljima kojima su nasilno oduzeta: “Kao novopečeni roditelji ne možemo ni da zamislimo kako bismo se osećali da smo na dan razdvojeni od našeg deteta, koje nam je oduzeto, a kamoli da to traje godinama”, izjavili su oni.

Istakli su da mora da se postave pitanja kakva je zemlja Amerika i kakve vrednosti neguje. Razmišljaju šta će o tome reći sinu kada ih bude pitao.

Foto: EPA/CLAUDIO PERI

Podsetimo, par se upoznao 2013. godine i to na setu filma “Ona”, ali ljubavnu vezu započeli su tek tri godine kasnije. Svoju ljubav čuvali su daleko od očiju javnosti, sve do Filmskog festivala u Kanu 2017. godine kada je Hoakin dobio nagradu za najboljeg glumca u filmu “Iskupljenje u Njujorku”.

Prošle godine par se verio, a pre mesec dana postali su roditelji dečaka kojem su dali ime River.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.