Drami Tanje Savić nema kraja: Otkazan joj let za Australiju

Showbiz 08. okt. 202013:24 > 13:25
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović

Pevačica Tanja Savić već je mesecima odvojena od dece koju je njen suprug Dušan Jovančević odveo bez njenog odobrenja u Australiju. Kako je pevačica navodila, on joj je poslednjih nedelja branio i da se sa njima čuje putem aplikacija, ali je potom Tanja poslala optimističnu poruku na Instagramu, iz koje bi se moglo zaključiti da su se strasti među zavađenim supružnicima smirile. Pa iako je imala planove da uskoro otputuje u Australiju i konačno vidi decu, kako Nova.rs saznaje i ovaj se plan izjalovio.

PROČITAJTE JOŠ

„Tanja je konačno uspela da postigne nekakav dogovor sa Dušanom i zakazala let za Australiju za oktobar, kako bi konačno videla decu od koje je mesecima odvojena. I taman kad se ponadala da je to blizu, javili su joj da je let otkazan. Sada traži da bukira prvi sledeći, jer bez dece više ne može da izdrži. Mesecima se već jako loše oseća prishički bez njih i sad ju je ovo dodatno poremetilo. Ne zna još uvek datum kad će ih videti, ali radi na tome da to bude što pre“, ispričao je za Nova.rs izvor blizak pevačici.

Pevačica se juče oglasila na svom Instagramu i tom prilikom objavila sledeću poruku:

“Živa, zdrava, prava i pored svega što mi se dešava, nasmejana i srećna. Srećna, jer sam u miru sa sobom. Konačno je prestala kontrola nad mojim životom. Ono što me drži je to što toliko želim da zagrlim svoje sinove i da im nadoknadim ljubav za koju drugi misle da mogu da nam je uskrate. Jeste da nas kilometri dele, ali ja toliko osećam njihovu bezgraničnu ljubav. Nikakve okolnosti ne mogu da poremete moj unutrašnji glas koji mi ipak govori da je sve u redu sa njima. Mi smo spojeni ljubavlju i kada smo miljama daleko. To je nevidljiva nit između majke i deteta. A vidim da i dalje ima zla oko nas. I to me jako nervira.To zlo mora da se iskoreni. Da se počisti. Da se pobedi. Ali kako? Tako što ćemo ignorisati zlo. Kao da ne postoji. A zlo to ne voli. Fokusirajmo se na nešto lepo da bi se zlo ugušilo, a potom nestalo. Ja danas pravim plan “kako da pobedim zlo” ?‍♀️?‍♀️⚔. Šta vi danas radite?”, “, napisala je Tanja na svom Instagram profilu.

View this post on Instagram

O da…evo me… Ziva, zdrava, prava i pored svega sto mi se desava nasmejana i srecna. Srecna jer sam u miru sa sobom. Konacno je prestala kontrola nad mojim zivotom. Ono sto me drzi je to sto toliko zelim da zagrlim svoje sinove i da im nadoknadim ljubav za koju drugi misle da mogu da nam je uskrate. Jeste da nas kilometri dele, ali ja toliko osecam njihovu bezgranicnu ljubav. Nikakve okolnosti ne mogu da poremete moj unutrasnji glas koji mi ipak govori da je sve u redu sa njima. Mi smo spojeni ljubavlju i kada smo miljama daleko. To je nevidljiva nit izmedju majke i deteta. A vidim da i dalje ima zla oko nas. I to me jako nervira.To zlo mora da se iskoreni. Da se pocisti. Da se pobedi. Ali kako? Tako sto cemo ignorisati zlo. Kao da ne postoji. A zlo to ne voli. Fokusirajmo se na nesto lepo da bi se zlo ugusilo a potom nestalo. Ja danas pravim plan "kako da pobedim zlo" ?‍♀️?‍♀️⚔. Sta vi danas radite? #tanjasavic #ljubav #sreca #radost #mysonsmylife

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

Podsetimo, pevačica Tanja Savić i dalje pokušava da vrati sinove koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju u aprilu mesecu. Savić od tada prolazi kroz pravu porodičnu dramu, ali je istrajna u svojoj borbi za decu.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.