Tajger Vuds
Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Životna priča golfera Tajgera Vudsa tema je dokumentarnog filma pod nazivom Tiger.

PROČITAJTE JOŠ

Do 2009. godine Vuds je bio poznat kao najbolji golfer na svetu, a onda je otkriven paralelni život koji je sportista vodio. Iako se u javnosti prikazivao kao brižan otac dvojice sinova koji je u srećnom braku sa lepom Elin Nordegren, te 2009. godine otkriveno je da je golfer varao suprugu sa nekoliko desetaka žena. Tajger Vuds je tada za sve okrivio svoju zavisnost od seksa. Seks skandal odrazio se drastično na njegovu karijeru.

U dokumentarcu „Tiger“ se pojavljuje i Rejčel Učhil, jedna od žena sa kojom je Vuds varao suprugu.

„Bio je u mom krevetu… I bio je moj tigar“, može se videti kako govori u trejleru.

Tokom jednog intervjua prošle godine, danas 45-godišnja Rejčel izjavila je da je pristala na snimanje dokumentarca jer se oseća kao da je zapela.

„Nakon svih stvari koje su objavljene o skandalu, osećam se kao da moram da se maknem iz tih okova nemanja svog glasa. Želim ispričati kako je bilo meni jer mislim da ljudi taj deo ne shvaćaju“, ispričala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rachel Uchitel (@racheluchitelnyc)

Tajgerova životna drama počela je 2009. godine kad je The National Enquirer objavio da je Tajger imao aferu sa Rejčel tokom Australian Mastersa. Rejčel je sve demantovala, no tad su u javnost izašle brojne žene koje su tvrdile da su spavale sa golferom. Elin je izgubila živce i jedne mu večeri razbila automobil palicom, a nakon toga Tajger je javno priznao da je zavistan od seksa, da ju je redovno varao i da ide na lečenje.

„Želim da se izvinim svima i da kažem da žalim zbog svog neodgovornog i sebičnog ponašanja. Bio sam neveran. Varao sam ženu. To što sam radio je neprihvatljivo, ja sam jedini krivac za sve“, izjavio je tada.

Dokumentarac Tiger emitirat će se u dva dela, 10. i 19. januaru na HBO-u.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)