Đoković i Karleuša: Poznati sa najviše pratilaca u Srbiji

Showbiz 13. okt. 202012:11
Podeli:
Foto: Arhiva

Pevačica Maja Berović, dostigla je okruglu brojku na Instagramu, te je od pre nekoliko dana i zvanično prati milion ljudi. Ona je tek jedna u nizu domaćih javnih ličnosti koja na Instagramu prelazi ovu jubilarnu brojku.

Ubedljivo najpraćeniji Srbin na društvenoj mreži Instagram jeste prvi teniser sveta Novak Đoković. Njega na ovoj društvenoj mreži prati više od 7,7 miliona ljudi. Svoj Instagram nalog Novak koristi kako bi promovisao sebe, svoj brend, zdrav život, ali neretko ume i da nasmeje svoje pratioce zanimljivim objavama.

Odmah ispod njega kao druga na listi, nalazi se pop zvezda Jelena Karleuša, ujedno i najpraćenija Srpkinja na društvenim mrežama. Karleušu na Instagramu prati više od 2,2 miliona ljudi.

View this post on Instagram

?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Treći na listi nalazi se glumac Miloš Biković, kojeg na Instagramu prati više od 1,9 miliona ljudi. Miloš svoj Instagram nalog koristi i da se pohvali svojim poslovnim uspesima, ali i da prikaže neke stvari koje on smatra zanimljivim.

Kao druga najpraćenija žena iz Srbije, a ujedno i četvrta na listi, nalazi se bivša teniserka Ana Ivanović, koju na Instagramu prati više od 1,6 miliona ljudi. Iako se više ne bavi tenisom, Ana na svom Instagram nalogu promoviše zdrav život, a tu i tamo možemo videti i neku fotografiju sa njenim suprugom Bastijanom ili decom.

Peta na listi jeste folk pevačica Seka Aleksić, koju na Instagramu prati milion i tri stotine hiljada ljudi. Okruglu brojku na Instagramu, odnosno, broj od milion pratilaca, od skoro ima i pevačica Teodora Džehverović, Anastasija Ražnatović, a od nedavno i gore pomenuta Maja Berović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar